Ana sayfa Dizi Haberleri Doğduğun Ev Kaderindir dizisine bomba gibi bir transfer var!

Doğduğun Ev Kaderindir dizisine bomba gibi bir transfer var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – tv8 ekranlarında izleyicilerle ikinci sezonuyla buluşmaya hazırlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde ekip sette bir araya gelerek çekimlere başladı. 12. bölüm ile birlikte ilk sezonunu tamamlayan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin ekibi bir süredir tatil yapmaktaydı.

Dizinin ekibinin yeniden çekimlere başlaması hayranlarını çok mutlu etti. Demet Özdemir, İbrahim Çelikkol ve Engin Hepileri instagram hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla mutluluklarını dile getirdi. Dizinin 2. sezonu bomba bir transfer ile başlıyor.

Eylem Canpolat’ın senaryosunu yazdığı, gerçek bir olaydan hikayeleştirilen dizinin ekibine Engin Öztürk’ün katıldığı ortaya çıktı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre ünlü oyuncu, Barış karakterine hayat verecek.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisine bomba gibi bir transfer var! 2

Barış, Demet Özdemir’in canlandırdığı Zeynep’in hayatında etkili bir role sahip olacak. Son dönemde birçok farklı yapımda rol alan Engin Öztürk, Diriliş Ertuğrul’da Günalp, Hakan Muhafız’da ise Levent karakterlerini canlandırmıştı.

Netflix için 50 metrekare isimli dizi projesinde de yer alan oynucu, ayırca sinemada Biz Böyleyiz isimli filmde de boy göstermişti.