Ana sayfa Dizi Haberleri Doğduğun Ev Kaderindir final sahnesinde gözyaşı dökmeyen kaldı mı?

Doğduğun Ev Kaderindir final sahnesinde gözyaşı dökmeyen kaldı mı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – tv8 ekranlarında izleyicilerle buluşan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde 11.bölüm 18 Mart Çarşamba akşamı yayınlandı. Dizinin bu bölümünde Faruk ile ilişkisinin olduğunu gören annesi, Emine’yi sokak ortasında rezil etti. Faruk’a da hem vurdu hem ağır konuştu… Bu sahneler izleyicileri yağlarını eritti. Ama asıl duygu dolu anlar finalde yaşandı.

Benal hamile ve Mehdi baba olacak… Peki Zeynep ne yapacak? İşte bu sorunun yanıtı verildi. Aylardır koronavirüs tedirginliği yaşayanlar bile bu konuyu oturup dizinin 11.bölüm final sahnesine kilitlendi.

Doğduğun Ev Kaderindir final sahnesinde gözyaşı dökmeyen kaldı mı? 8

Gözyaşı dökenler çoğunluktaydı… Zeynep, Mehdi ile yüzleşti. “Aşkı herkes yaşar da sevda tektir!” diye Mehdi’nin söylediği sözü hatırlatan Zeynep, “Ben bize sahip çıkıyorum Mehdi. Belki bu bir acizlik ama ilk defa kendimle ilgili bir karar veriyorum. Vicdanım yerine kalbimin sesini dinliyorum.Zeynep’in o anlarda dökülen gözyaşları ekran başındaki bir çok izleyiciye de gözyaşı döktürdü.

“Ben seni çok seviyorum Mehdi” diyen Zeynep kalbinin sesini dinleyerek kendini eşinin kollarına bıraktı. İkilinin sevgi dolu anları da dizinin hayranlarına her şeyi unutturdu.

Doğduğun Ev Kaderindir final sahnesinde gözyaşı dökmeyen kaldı mı? 9

Bir izleyici diyor ki; “Eridim bittim bu bölüm. Harikaydı, en son sahnede sevinçten ağlamasam olmazdı.”

“Zeynep sonunda Benal’e bırakmadın ortalığı.Helal kız sana, bu bölüm beni benden aldın” diyen bir başka izleyici ise Demet Özdemir’in oyunculuğunun inandırıcılığına vurgu yaptı.

Birçok izleyici de bu bölümde gözyaşı döktüklerini, çok duygulandıklarını belirten yorumlarda bulundu.