Ana sayfa Dizi Haberleri Babil dizisine Çukur dizisi taktikleri lazım!

Babil dizisine Çukur dizisi taktikleri lazım!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Bibal dizisinde İlay bu sefer sana yakışmadı! Star TV’nin sevilen dizisi Babil, 9. yeni bölümü ile 20 Mart Cuma akşamı ekrandaki yerini alacak. Dizinin yeni bölümünden yeni görüntüler yayınlanınca izleyiciler Birce Akalay’ın canlandırdığı İlay karakterini sorguladı.

Metres olarak dizide yerden yere vurulan İlay, Süleyman’a “Ben seni saygın bir iş adamı sandım” diyor. İşte bu sahneye izleyicilerden büyük itiraz geldi. İlay’ın, Süleyman’ın ne olduğunu, kim olduğunu hala öğrenememiş olmasına takılan izleyiciler, “Biz de İlay’ı zeki birisi sanırdık. O elit, havalı duruşunun altında bir basitlik varmış” diye yazdılar.

İrfan’ın Tahsin hoca ile konuşmasında Ayşe’nin gerçek kimliğinin ortaya çıkması da dizinin ilerleyen bölümlerinin bambaşka olacağına işaret ediyor.İrfan, Ayşe ile Nihal bağlantısını nasıl kuracak bu da merak konusu…

Ayrıca bazı izleyicilere göre de Çukur’un yaptığı gibi Babil dizisine de yan karakterlerin gelmesi gerektiği.Mesela Süleyman’ın düşmanlarının ortaya çıkması gibi. Zira dizi hayranları hikayenin yan karakterler üzerinden aynı Çukur’da yapıldığı gibi daha ilgi çekici hale getirilebileceğini belirtiyor.

İşte Babil dizisinin 9. bölümüden 2.fragman: