Ana sayfa Dizi Haberleri Doğduğun Ev Kaderindir hayranlarını mutlu eden değişiklik!

Doğduğun Ev Kaderindir hayranlarını mutlu eden değişiklik!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Çarşamba akşamlarının en sevilen programlarından olan Doğduğun Ev Kaderindir dizisi 8.bölümü geride bıraktı.Dizi 26 Şubat akşamı yayınlanan bölümü ile reytinglerde yine iyi performans sergiledi ve Kuruluş Osman’dan sonra en çok izlenen dizi oldu.

Genel tüm programlar içinde ise dizi, ilk 3 veya 4’te yer alarak başarılı performansını reytinglerle de taçlandırdı. Doğduğun Ev Kaderindir ayrıca sosyal medyada da 100 binin üzerinde ileti paylaşılarak gündemin üst sıralarına oturdu.

Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol’un başrolünde yer aldığı dizide izleyicilerin bir isteği de gerçek oldu.Daha önceki bölümlerde Mehdi karakterinin kıyafetlerine yönelik ciddi bir izleyici eleştirisi vardı.

İbrahim Çelikkol’un dizide kötü giyindirildiği ve Mehdi’nin imajının bu nedenle iyi durmadığı yönündeki eleştiriler yapım ekibi tarafından duyuldu. Mehdi, 8. bölümde güzel kıyafetlerle ekranda yer alınca Doğduğun Ev Kaderindir izleyicileri bu duruma çok sevindi.

8. bölümde Zeynep, Mehdi’nin kıyafetlerine el attı ve filinta gibi olmasını sağladı. Mehdi’nin tarz değişikliğine sosyal medyadan olumlu mesajlar geldi. O sahneyi videodan izleyebilirsiniz: