Ana sayfa Dizi Arşivi Doğduğun Ev Kaderindir | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

Doğduğun Ev Kaderindir | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/Özel Analiz – Doğduğunuz ev sizin kaderinizi belirler mi? Yaşanmış gerçek bir hikaye yola çıkarak ekranlara taşınan ‘Doğduğun Ev Kaderindir’ TV8’in beğeni toplayan dizisi olmayı başardı. OGM Pictures imzalı, ilk bölümü 25 Aralık 2019 tarihinde yayımlanan, yönetmeliğini Çağrı Bayrak’ın yaptığı, senaryosunu Eylem Canpolat, Ayşenur Sıkı, Seray Şahiner, Defne Gürsoy ve Doruk Erengül’ün birlikte kaleme aldıkları Türk yapımı dram dizisi. Yazar Gülseren Budayıcıoğlu’nun Camdaki Kız adlı eserinden uyarlanmıştır.

KÜNYE:
Kanal: TV8
Yapımcı: OGM Pictures
Türü: Dram
Yayın Tarihi: 25 Aralık 2019
Mekan: İstanbul
Süresi: 120 dakika
Müzik: Cem Öget, Alper Ketenci
Başrol: Demet Özdemir, İbrahim Çelikkol.
Oyuncular: Engin Hepileri, Zuhal Gencer, Senan Kara, Fatih Koyunoğlu, Zeynep Kumral, Sinan Demirer, Elif sönmez.

Doğduğun Ev Kaderindir | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 9

TÜM HABERLER

Doğduğun Ev Kaderindir dizisiyle ilgili tüm haberleri aşağıdaki linki tıklayarak en yeniden en eski habere doğru inceleyebilirsiniz.

Haberleri okumak için tıklayınız.

GENEL İZLENİM

Doğduğun Ev Kaderindir dizisi daha başlamadan büyük ilgi gördü. Bu ilgi sadece Türk seyircilerden gelmedi. Yurt dışında özellikle Demet Özdemir hayranları büyük etkileşim oluşturdu. Sosyal medyadan yayılan bu etkileşim dizinin başarısında önemli bir etkendi. Demet Özdemir’in hayranlarının başlattığı sosyal medya çılgınlığı, dizinin de çok konuşulmasını sağladı.

Doğduğun Ev Kaderindir, tv8’in en önemli yapımlarından birisi oldu. 2019-2020 sezonunun dram ağırlıklı özel dizileri arasına katıldı. Çok beğenildi, reytingleri de çok iyi geldi. Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol uyumu da bu başarının en önemli nedenlerinden birisi oldu.

Demet Özdemir, ilk kez dram projesinde yer aldı. Son derece de başarılı performans sergiledi.

Doğduğun Ev Kaderindir | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 10

SOSYAL MEDYA HESAPLARI

Twitter: https://twitter.com/dogdugunev

Facebook: https://www.facebook.com/dogdugunevkaderindirdizisi/

Instagram: https://www.instagram.com/dogdugunevkaderindir/?hl=tr

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCnKgOaVghtfXvB5AKQlfIAA

Resmi internet sayfası: https://www.tv8.com.tr/dogdugun-ev-kaderindir

HİKAYESİ

Doğduğun Ev Kaderindir dizisi gerçek yaşanmış bir hikaye. Zeynep, iki farklı hayatı ve ondan beklentileri bambaşka olan anneleri arasında sıkışıp kalmış, genç bir hukuk öğrencisidir. Bir taraftan öz annesinin fedakarlıkları altında ezilirken, diğer taraftan da öbür annesinin onun için kurduğu hayalleri sırtlanmaya çalışır. Yıllardır iki taraf arasındaki dengeleri korumaya çalışırken, Zeynep gerçekte kim ve hangi ailesinin kızı olduğunu sorgulamaya devam eder. Bu, Zeynep’in cevabını bir türlü bulamadığı, yegâne sorudur.

Mehdi, önce ailesinin sonra mahallesindekilerin sorumluluğunu üstlenmiş, herkesin güvenle sırtını yasladığı, cesur, fedakâr ama bir o kadar da yalnız bir adamdır. Herkesin sevgisini böylesine kazanmışken, bir annesininkine layık olamaz. Mehdi’nin içinde öyle bir boşluk oluşur ki, orayı da babasının intikamıyla doldurmaya çalışır. Annesi; oğlunu içine düştüğü karanlıktan kurtarmak için, bir an önce mahalleden biriyle evlendirmeye karar verir.

Zeynep’in doğum gününde, erkek arkadaşı Faruk’tan aldığı evlenme teklifi; aslında onu adım adım Mehdi’ye yaklaştırmaktadır. Artık öz annesinin fedakarlıklarının karşılığını ödeme vakti gelmiştir. Zeynep bir kez daha hayatın planlardan değil, başa gelenlerden ibaret olduğunu anlayacak, kaderi onu yeniden doğduğu eve sürükleyecektir. Mehdi ve Zeynep yaralarını beraber iyileştirmeye çalışırlarken, birbirlerinin evi olma yolunda da mücadele edeceklerdir.

Doğduğun Ev Kaderindir | Konusu – Oyuncular – Fragmanlar – Bölümler – Video 11

MEKANLAR

Doğduğun Ev Kaderindir dizisi İstanbul Balat’ta çekiliyor. Bazı sahneler ise Eyüp, Beykoz, Üsküdar’da. Zeynep ve Mehdi’nin buluştukları anlarda çekimin Eyüp ilçesinde yer alan Pierre Loti’de yapıldığı dikkat çekiyor.

KARAKTERLER

Demet Özdemir – Zeynep
İbrahim Çelikkol – Mehdi
Zuhal Gencer – Sakine
Senan Kara – Nermin
Nail Kırmızıgül – Ekrem
Engin Hepileri – Faruk
Elif Sönmez – Cemile
Hülya Duyar – Sultan
Mehmet Korhan – Fırat Celal
Fatih Koyunoğlu – Nuh
Nurşim Demir – Zeliha
Zeynep Kumral – Müjgan
Naz Göktan – Emine
Kazım Sinan Demirer – Bayram
Kayra Zabcı – Yasemin
Helin Kandemir – Kibrit
Emir Talha – Ali
Ali Oğuz Şenol  – Tolga

DEMET ÖZDEMİR VE İBRAHİM ÇELİKKOL’UN MÜTHİŞ UYUMU

Demet Özdemir’in dansla başlayan kariyeri…

Şimdilerde adını Türkiye’nin en başarılı kadın oyuncular arasına yazdıran Demet Özdemir uzun yıllar profesyonel dansçı olarak boy gösterdi.

Setlerde dans etmeye devam ediyor.

Yetenekli olduğu dansı bırakıp oyunculuğa adım atan Demet Özdemir, ‘Erkenci Kuş’ dizisiyle şöhreti yakaladı.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisindeki Zeynep rolüyle dikkatleri çekti

İBRAHİM ÇELİKKOL

İbrahim Çelikkol basketboldan setlere transfer oldu. Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Mehdi olarak karşımıza çıkan ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol oyunculuğa başlamadan önce profesyonel modellik yaptı.

Basketbolla ilgilenen Çelikkol ligde oynadı, genç millî oldu. Basketi bıraktıktan sonra oyunculuk konusunda eğitim alan Çelikkol’un Osman Sınav’la tanışması hayatında dönüm noktası oldu. Mehdi rolüyle de tam puan aldı.

Mehdi ve Zeynep’in evlilik kararı aldığı sahne nefesleri kesti.

Eylem Aktaş’tan Mehdi ve Zeynep’e Yüreğimden Tut…

Mehdi’den Zeynep’e aşkın tarifi…

JENERİK

Dizinin jenerik müziği Cem Öget ve Alper Ketenci’ye ait. Dizinin hayranları jenerik müziğine büyük ilgi gösterdi. Youtube ortamında jenerik müziği binlerce kez dinlendi. Bu müziğin, izleyicileri acılarını hissettiren bir özelliği var.

TÜM BÖLÜMLER

OGM Pictures tarafından yaptırılan dizinin tüm bölümlerini youtube kanalından izleyebilirsiniz. Birçok izleyici yayın günü ekran başında olamayınca youtube üzerinden bölümleri seyretme imkanına sahip. Dizinin her bölümü milyonlarca kez izleniyor… Videodan tüm bölümlere ulaşabilirsiniz.