Ana sayfa Dizi İzle Emanet 1 Şubat Pazartesi 106.bölüm fragmanı izle

Emanet 1 Şubat Pazartesi 106.bölüm fragmanı izle

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranlarının sevilen dizilerinden olan Emanet, 7 Eylül tarihinde ilk kez ekrana geldiğinden bu yana, hafta içi çok iyi performanslar sergiliyor. Dizinin genç oyuncu kadrosu dikkat çekerken, hikaye de izleyicileri sürükleyip götürüyor. Dizinin reytinglerinin Kanal 7’ye göre çok iyi olması da bir başka detay olarak ortaya çıkmış durumda.

Annesiz ve babasız kalan yeğenleri Yusuf’u kutsal bir emanet gibi gören Seher ve Yaman’ın kalplere dokunan öyküsü Emanet, hikayesi ile yüz binlerce televizyon izleyicisini etkilemeyi başardı. Her hafta içi de akşam saatlerinde yeni bölümler büyük bir ilgi ile takip ediliyor. Emanet dizisinde 105. bölüm ile birlikte bir hafta daha geride kaldı. 1 Şubat Pazartesi akşamı ise 106. yeni bölüm ekrana gelecek. İşte 106.yeni bölümden ilk görüntüler, aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

Evlenmeye karar veren Seher ve Yaman bu yolda ilk adımı atar. Onların sözlenmesini hazmedemeyen Zuhal ne yapacak? İşte bu soru için bu akşam yanıt arandı. Yaman ve Seher sözlenmiştir ama Zuhal de korkunç planı için ilk adımını atmak üzere harekete geçer.

Yaman ve Seher büyük bir tehdit altındadır. Hayriye’nin konuşmalarını duyup çok üzülen Kara’yı bu durumdan kurtaran Kiraz olur Kiraz’ın yardımıyla Kara, herkesi şaşkın çevirecek bir değişime girer.

İşte 105. bölümün tamamı, aşağıdaki videodan dizinin 29 Ocak Cuma akşamı yayınlanan 105.bölümünün tamamını izleyebilirsiniz.

Karamel Yapım imzasını taşıyan Emanet, sürükleyici öyküsüyle hafta içi her gün 19:00’da Kanal 7 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.

Dizinin konusu hakkında diğer detaylar:

Seher, yaşlı babasıyla birlikte yaşayan alçakgönüllü, genç ve güzel bir kızdır. Seher’in sakin akıp giden hayatı, Kırımlı ailesine gelin giden ablasının ölümüyle sarsılır. Artık ne pahasına olursa olsun sahip çıkması gereken bir emaneti vardır; beş yaşındaki yeğeni Yusuf… Ancak Seher’in işi hiç kolay olmayacaktır. Çünkü sert kuralları ve acımasızlığı ile ün yapmış bir iş adamı olan Yaman Kırımlı, Yusuf’un amcasıdır ve yeğenini kimselere vermeye niyeti yoktur. Gücünü sadece masumiyetinden ve sabrından alan Seher, kudretli Yaman Kırımlı’ya karşı amansız bir mücadeleye girişir. Bu serüven, Kırımlı konağında uzun zamandır gizli kalmış sırları ortaya çıkarırken; Seher ve Yaman’ın kalplerinde bambaşka bir emanet büyümeye başlatacaktır.