Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma dizisinde gidenlere değil, asıl siz yeni gelen ünlüye bakın!

Yasak Elma dizisinde gidenlere değil, asıl siz yeni gelen ünlüye bakın!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisinin önümüzdeki bölümlerinde 5 karakterin yapıma veda edeceği ile ilgili iddialar ortaya çıkmıştı. Halit Argun karakterine hayat veren Talat Bulut’un ayrılığı ise kendisi için düzenlenen veda partisi ile netleşmişti.

Gökhan Alkan’ın canlandırdığı Kerim, Barış Kılıç’ın hayat verdiği Kaya, Buçe Buse Kahraman’ın canlandırdığı Lila ve Doğaç Yıldız’ın oynadığı Yiğit karakterlerinin de Halit gibi diziye veda etmesi bekleniyor. Yasak Elma dizisinde böyle büyük ve köklü bir değişim süreci yaşanırken, yapıma kimlerin katılacağı konusu da merakları süslüyor.

İşte o ilk ünlü isim ortaya çıktı. Daha önce iddia edildiği gibi Berk Oktay artık Yasak Elma dizisinin kadrosunda yer alıyor. Medyapım tarafından da bu transfer yapılan paylaşım ile duyuruldu.

Medyapım’ın sosyal medya hesabından şu ifadelerle paylaşım yapıldı: Size güzel bir haberimiz var! Berk Oktay #YasakElma kadrosunda! Çağatay ile tanışmaya hazır mısınız?.”

Yasak Elma dizisinde gidenlere değil, asıl siz yeni gelen ünlüye bakın! 8

Çağatay karakterine hayat verecek olan ünlü oyuncunun rolünün detayları da çok merak ediliyor…

Ayrıca Berk Oktay’ın Savaşçı dizisindeki Kağan Bozok karakterine ne olduğunu soranlar da olabilir… Ünlü oyuncu sosyal medyadan yaptığı duyuru ile 99 bölüm yer aldığı projenin artık kendisi için geride kaldığını duyurdu. Yani Kağan Bozok efsanesi buraya kadar…

İşte Berk Oktay’ın açıklaması:

Yasak Elma dizisinde gidenlere değil, asıl siz yeni gelen ünlüye bakın! 9