Ana sayfa Dizi Haberleri Doğduğun Ev Kaderindir’de Mehdi ve Zeynep aşka bakış açısını değiştirdi!

Doğduğun Ev Kaderindir’de Mehdi ve Zeynep aşka bakış açısını değiştirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -tv8’in sevilen dizisi Doğuduğun Ev Kaderindir 2020 yılının en iyi çıkış yapan işlerinden oldu. Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol performansları ile takdir topladı. Özdemir’in ilk kez bir dram projesinde rol alması ve Zeynep rolünü de başarıyla canlandırması önemli bir artıydı.

Sosyal medyada büyük yankı bulan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Zeynep ve Mehdi’nin aşkı da izleyicilere farklı şekillerde yansıdı. İkisinin de saf ve yalansız aşkları, doğallığı ve naifliği izleyicilerin aşka bakış açılarını değiştirdi.

İbrahim Çelikkol ve Demet Özdemir’in instagram canlı yayınında buluşup da bu konuya değinmeleri de sosyal medyada yankı buldu. İki ünlü isim, aşkın gerçek halini Zeynep ve Mehdi’de bulan izleyiciler hak verdi.

Özdemir, “Diziyi izledikten sonra birçok insan aşka bakış açılarının değiştiğini söylemiş” diyerek sosyal medyadaki yansımaları anlattı. Özdemir, bu durumun da dizinin en büyük tılsımı olduğuna değindi.

İbrahim Çelikkol da zaman içinde birçok şeyin mutasyona uğradığını aşkın da bunun içinde olduğunu belirtti. Zaman içinde bazı duyguların kaybedildiğini Zeynep ve Mehdi’nin aşkının da bunun fark edilmesini sağladığını anlatan Çelikkol, “Kaybettiğimizi şu an çok net görebiliyoruz. Ben gördüğüm için bunu dile getirebiliyorum” diye konuştu.