Ana sayfa Sosyal Medya Doğduğun Ev Kaderindir’den sonra Engin Öztürk’ten bir dizi müjdesi daha geldi!

Doğduğun Ev Kaderindir’den sonra Engin Öztürk’ten bir dizi müjdesi daha geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pandemi öncesinde çekimlerine başlanan 50 metrekare isimli dizi, BKM imzalı bir proje… Netflix’te yayınlanacak olan yapımın başrol isimlerinden birisi de Engin Öztürk…

Barış karakteri ile tv8’in sevilen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir’de rol alan Engin Öztürk, ayrıca Netflix’te yayınlanacak 50 metrekare dizisinde de boy gösterecek. Pandemiden sonra akıbeti belirsizleşen dizi için çekimlere geçtiğimiz ay başlanmıştı.

İki dizinin çekimlerinde yer alan Engin Öztürk, tv8’deki Barış karakteri ile beğeni topladı. Doğduğun Ev Kaderindir’de hikayenin değişiminde de oyuncunun gelişi önemli yenilikler getirecek.

50 Metrekare dizisi için ise izleyicilerin 27 Ocak tarihine kadar beklemesi gerekiyor. Netflix tarafından yapılan duyurunun ardından Engin Öztürk de hayranlarına yeni müjdesini duyurdu. İşte o paylaşım:

50m2 27 Ocak 2021’de @netflix ‘te!
@aybukepusat @netflixturkiye @bkmonline @aksakburak @aydemirsel

Aybüke Pusat, rol arkadaşının bu paylaşımının ardından “Niye Benim fotoğrafımı koymadın?” diye sitem etti.

Engin Öztürk, “Emin misin?” diye sordu, Aybüke Pusat, “Biraz düşüneyim” diyerek yanıt verdi.

İkilinin bu etkileşimi de hayranlarını memnun etti. Özge Özpirinçci ise “Çok heyecanlı” notu bıraktı.

Senaryosunu Burak Aksak’ın yaptığı, Selçuk Aydemir’in yönetmen koltuğuna oturduğu 50 metrekare kara mizah türünde bir yapım.

Engin Öztürk ve Aybüke Pusat’ın başrolünde yer aldığı dizinin diğer oyuncuları şöyle: Cengiz Bozkurt, Yiğit Kirazcı, Kürşat Alnıaçık, Özgür Emre Yıldırım, Hasan Yalnızoğlu, Gaye Gürsel, Tuğçe Karabacak, Murat Kılıç, Cansu Dağdelen, Tuncay Beyazıt ve Tolga Tekin.