Ana sayfa Sosyal Medya Burcu Biricik’ten nihayet Fatma dizisi detayı geldi!

Burcu Biricik’ten nihayet Fatma dizisi detayı geldi!

tarafından ker_def

TelevziyonGazetesi.com / Detay – Kuzgun dizisinden sonra Burcu Biricik’i Fatma’da izlemeye hazırlanan hayranların meraklı… Sette neler oluyor, nasıl bir dizi? Birçok farklı soru da var… Burcu Biricik nadiren dizi hakkında paylaşım yapınca da bu sorular artıyor.

Ünlü oyuncu, çekimlerin devam ettiğini ve sette her şeyin yolunda olduğunu yeni paylaşımı ile takipçilerine duyurdu. Hayat Şarkısı dizisindeki Hülya karakteri ile büyük üne kavuşan oyuncu, Fatma dizisinde de güçlü bir karakterle mi izleyicisi ile buluşacak merak ediliyor.

Netflix’te yayınlanacak olan projede temizlikçi bir kadını canlandıran oyuncu, dizideki imajını da paylaştı. Farklı bir deneyim yaşadığı sette olmaktan çok memnun olan Burcu Biricik, farklı bir karakter canlandırmanın heyecanını yaşıyor.

Instagram hesabından, “Ahhh nihayet paylaşacak bir kaç fotoğrafımız oldu” notu ile iki fotoğraf yayınlayan oyuncu, özellikle baş örtüsü ile dikkatleri çekti.

Burcu Biricik'ten nihayet Fatma dizisi detayı geldi! 8

Ünlü oyuncu daha önce yaptığı açıklamada, “Çok heyecanla beklediğim, şu an heyecanla çektiğim, ‘Allah’ım ne kadar güzel’ diye setten çıktığım bir süreç. Çok bilgi veremiyorum. Ama her şey çok yolunda gidiyor” diye bilgi vermişti.

Burcu Biricik’in paylaşımına yanıt veren; Hazal Türesan, Melis Sezen, Zeynep Çamcı, Ecem Özkaya, Yasemin Şefik gibi ünlü isimler de emojilerle beğenilerini gösterdi.

İşte Burcu Biricik’in paylaşımı:

Ahhh nihayet paylaşacak bir kaç fotoğrafımız oldu ????????
#fatma ????❤️????
@netflixturkiye @ideafilmcreatives

Burcu Biricik'ten nihayet Fatma dizisi detayı geldi! 9