Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Doğduğun Ev Kaderindir’in Faruk’u Engin Hepileri, takdiri hak ediyor!

Doğduğun Ev Kaderindir’in Faruk’u Engin Hepileri, takdiri hak ediyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Baba olmanın mutluluğunu yaşayan oyunculardan olan Engin Hepileri, aynı zamanda yoğun tempoda, projeden projeye koşan ve üretmek için büyük çaba sergileyen bir isim.

tv8 ekranında çarşamba akşamları yayınlanmakta olan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Faruk karakterine hayat veren oyuncu, daha önce de Kimse Bilmez isimli dizide Uygar Sarıkaya olarak ekrandaydı.

Kimse Bilmez’in finalinden hemen önce ayrılan ve yeni dizisine başlayan Engin Hepileri, bu süreçte tiyatro çalışmalarını da aksatmadı.

Şimdilerde Akciğer isimli oyunuyla sahnelerde yer almakta olan Hepileri, Nergis Öztürk ile birlikte hayranlarının karşısına çıkıyor.

Doğduğun Ev Kaderindir'in Faruk'u Engin Hepileri, takdiri hak ediyor! 7

Hepileri, ayrıca bir süredir 39 Basamak isimli tiyatro oyunuyla da hayranlarını sahnede farklı bir kimlikle tanıştırıyor. 2 farklı tiyatro oyunu ve ekranda zorlu bir dizi ile kariyerini sürdüren oyuncu, yoğun bir tempoda yaşıyor.

Çok yönlü kişiliğiyle, üretmek için sergilediği çaba ile ve her rolünün de hakkını vermesi ile bilinen Engin Hepileri hem dizide hem de tiyatro sahnesinde hayranlarını mest ediyor.