Ana sayfa Dizi Haberleri Doğduğun Ev Kaderindir’in geri dönüşü bir sinir harbi yaşatacak!

Doğduğun Ev Kaderindir’in geri dönüşü bir sinir harbi yaşatacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – tv8 ekranlarında izleyicilerle buluşmakta olan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin yeni sezonu yakında izleyicilerle buluşacak. TV8’den henüz ne zaman yayınların başlayacağı konusunda bir açıklama yapılmadı. Ancak ikinci sezon fragmanı yayınlandı ve Eylül sonu itibariyle dizinin ekranda olması bekleniyor.

Doğduğun Ev Kaderindir dizi ekibi, 12. bölüm ile 1. sezon finali yapmıştı.O dönemde stok bölümlerin çekildiği de biliniyor. Bu nedenle de dizi ekibi diğer yapımlara nazaran rahat davranıyor. Geçtiğimiz hafta da yeniden sete dönen ekip, çekimlere başlamıştı.

Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol’un başrolünde yer aldığı Doğduğun Ev Kaderindir’in 13. bölümünden ilk görüntüler yayınlandı. Zeynep, Mehdi ile mutlu bir yuva kurmanın hesabı içinde. Mehdi de aynı şekilde eşine olan sevgisini her fırsatta sergiliyor.Ancak sinir bozan bir başka durum var.

Mehdi’nin bebeğini taşıyan Benal, bu durumu kullanarak Zeynep ve Mehdi’nin üzerinde adeta bir gölge gibi duruyor.Gerçek hayattan esinlenilerek uyarlanan dizide izleyiciler, Benal karakteri üzerinden sinir harbi yaşayacak.

Zeynep ve Mehdi’nin hayatında Benal’in hiç eksik olmayacağı da bu görüntülerden anlaşılıyor.