Ana sayfa Sosyal Medya Doğduğun Ev Kaderindir’in Kibrit’i Helin Kandemir bir anda patlama yaptı, bir yılda 3 dizide!

Doğduğun Ev Kaderindir’in Kibrit’i Helin Kandemir bir anda patlama yaptı, bir yılda 3 dizide!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Helin Kandemir için son 1 yıllık dönem müthiş bir çıkış yapmasını sağladı. 2017 yılında İsimsizler dizisi ile oyunculuğa adım atan Helin Kandemir henüz çok genç bir isim. 2 Haziran 2004 doğumlu olan oyuncu, 13 yaşında setlerle tanıştı.

Şimdilerde 17 yaşında olan Helin Kandemir, 4 yıllık döneme çok şey sığdırdı. Ancak son 1 yıl içinde müthiş bir çıkışa imzasını attı. Bir Litre Gözyaşı dizisindeki Elif karakteri ile tüm dikkatleri üzerine çeken genç oyuncu. Hakan Muhafız isimli Netflix dizisinde Ceylan karakterine de hayat verdi.

Ancak Helin Kandemir’in asıl çıkış yaptığı dizi Kibrit karakterini canlandırdığı Doğduğun Ev Kaderindir oldu. Demet Özdemir, İbrahim Çelikkol ve Engin Öztürk’ün başrollerinde yer aldığı dizide Kibrit olarak akıllara yazılan Helin Kandemir için son 1 yıllık dönem herkesin dikkatini çektiği bir dönem oldu.

Doğduğun Ev Kaderindir'in Kibrit'i Helin Kandemir bir anda patlama yaptı, bir yılda 3 dizide! 7

Kibrit karakteri çok sevildi ve dizi final yaptıktan sonra Helin Kandemir Star TV dizisi Kağıt Ev’de Cemre karakteri ile ortaya çıktı. Cemre’nin tüm psikolojik travmalarını çok gerçekçi bir şekilde hayat veren Helin Kandemir, yapımcıların da dikkatinden kaçmadı.

Genç oyuncu bu başarılı performansların ardından yeni dizisini bulmakta da zorlanmadı. Kandemir, 2021-2022 kış sezonunda Elbet Bir Gün isimli Fox TV dizisinde rol alacak.

Sinem Ünsal, Şebnem Bozoklu, Muhammet Uzuner ve Ulvi Kahyaoğlu ile aynı seti paylaşacak olan Helin Kandemir için, belki de bu dizideki Nesime rolü kariyeri için çok önemli bir kilometre taşı olacaktır.