Ana sayfa Dizi Haberleri Elbet Bir Gün dizisinde her şey güzel ama büyük eksiklik hala sürüyor!

Elbet Bir Gün dizisinde her şey güzel ama büyük eksiklik hala sürüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Elbet Bir Gün isimli Fox TV dizisinde Sinem Ünsal’ı yeniden ekranda izleyeceksiniz. Mucize Doktor dizisinde Nazlı olarak gönülleri kazanan oyuncu, iki sezonluk bu başarılı proje ile birlikte büyük bir popülerlik kazandı.

Sinem Ünsal, bu popülerliğinin de sayesinde yeni dizisini bulmakta hiç zorlanmadı ve yine Fox TV ekranında güçlü bir dram yapımı ile ekranda yerini alacak. Şebnem Bozoklu ile başrolü paylaşacak olan Sinem Ünsal’ın dizideki partneri ise henüz ortaya çıkmadı.

Elbet Bir Gün dizisi iki kız kardeşin etkileyici hikayesi olarak yakında sete çıkacak ve çalışmalara başlanacak. Ancak çekimlere iki -üç hafta kalmasına rağmen henüz başrol erkek oyuncusu bulunamadı. Most Yapım tarafından bazı isimler ile görüşmeler sürüyor. Ancak bir netice alınmadı. Çekimlere kısa bir zaman kalması nedeniyle Mehmet karakteri için çok yakında yeni bir gelişmenin yaşanması bekleniyor.

Muhammet Uzuner’in ardından Ulvi Kahyaoğlu’nun da katıldığı Elbet Bir Gün dizisinin yeni sezonun etkileyici yapımlarından birisi olacağına kesin gözüyle bakılıyor.