Ana sayfa Dizi Haberleri Doğduğun Ev Kaderindir’in kötü adamı İnanç Konukçu, atv’nin sürpriz dizisinin kadrosunda!

Doğduğun Ev Kaderindir’in kötü adamı İnanç Konukçu, atv’nin sürpriz dizisinin kadrosunda!

tarafından zk zk

Son olarak ekranlara TV8’de yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Meto karakterine hayat veren İnanç Konukçu’nun çok özel bir projede yer alacağı öğrenildi. Konukçu, ekranın unutulmaz dizilerinden Behzat Ç.’de Hayalet karakteri ile tanınmıştı. Sonrasında pek çok dizi ve sinema filminde rol alan oyuncu, Doğduğun Ev Kaderindir’de ise ‘kötü adam’ karakteri ile ekrana geldi.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın tv100’deki haberine göre, İnanç Konukçu’nun yeni ve iddialı bir dizi ile ekrana dönecek. Oyuncunun kadrosuna katıldığı dizinin ismi Kalp Yarası. Atv için çekilecek olan iddialı projenin yapımcısı ise Süreç Film.

Kalp Yarası dizisi, ünlü yönetmen ve yapımcı Tomris Giritlioğlu’nun hikayesinden yola çıkılarak senaryolaştırılıyor. Yönetmenliğini Yıldız Hülya Bilban yapacak.

Senaryoyu yazan isim ise usta kalem Mahinur Ergun ve Sema Erol. Antakya’da çekimleri başlayacak olan dizinin kadrosuna geçtiğimiz günlerde Bodrum Masalı ve Cennet’in Gözyaşları dizisinden tanınan Zehra Yılmaz da katılmıştı.

Kalp Yarası dizisinin başrol kadın oyuncusu için de Zalim İstanbul dizisiyle büyük bir çıkış yakalayan genç oyuncu Bahar Şahin ile görüşüldüğü ifade ediliyor.

Doğduğun Ev Kaderindir'in kötü adamı İnanç Konukçu, atv'nin sürpriz dizisinin kadrosunda! 7