Ana sayfa Dizi Haberleri Teşkilat dizisinin iki oyuncusu koronavirüse yakalandı!

Teşkilat dizisinin iki oyuncusu koronavirüse yakalandı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Son dönemde setlerden ardı ardına koronavirüs haberleri geliyor! Toplumda da gittikçe artan sayılarda vakaların görülmesiyle birlikte, onlarca kişinin yanyana çalıştığı dizi setlerinde de alınan tüm önlemlere karşılık oyuncular ve teknik ekipten pek çok kişide vakalar görülmeye başlandı.

Geçtiğimiz haftalarda Ramo, Sadakatsiz, Sen Çal Kapımı, Maraşlı, Uyanış Büyük Selçuklu, Bir Zamanlar Çukurova, Arıza, Menajerimi Ara, Kuzey Yıldızı İlk Aşk gibi pek çok dizinin setinde oyunculardan bazıları koronavirüse yakalandı.

Çekimlerine bir süre ara verilen diziler, karantinadan çıkan oyuncularla birlikte yoluna devam ediyor ama haberlerin arkası kesilmiyor!

Son olarak koronavirüs haberi Teşkilat dizisinden geldi! Çekimleri Ankara’da yapılan dizinin setinde korona paniği yaşandı.

Başrollerinde Deniz Baysal Yurtçu ve Çağlar Ertuğrul’un yer aldığı dizinin çekimlerine ara verildiği dizide Hulki karakterine hayat veren Nihat Altınkaya’nın virüsü kaptığı ortaya çıktı! Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter’daki haberine göre oyuncuda virüse rastlanmasının ardından sete ara verildi.

Nihat Altınkaya hemen karantinaya alınırken, diğer tüm oyunculara ve sette çalışan herkese de koronavirüs testi yapıldı.

Teşkilat dizisinin iki oyuncusu koronavirüse yakalandı! 8

Günün ilerleyen saatlerinde ise dizinin diğer oyuncusu Deniz Baysal Yurtçu’dan da koronavirüse yakalandığı ile ilgili haberler üzerine bir paylaşım geldi. Oyuncu, twitter’da yaptığı paylaşımla testinin pozitif çıktığını, iyi olduğunu, sadece koku alamadığını, evde karantinada olduğunu ve eşinin de evde olduğunu, onun negatif çıktığını, ayrı odalarda olduklarını aktardı.

Teşkilat dizisinin iki oyuncusu koronavirüse yakalandı! 9

Pazar akşamları ekrana gelen dizinin dün akşam 7. bölümü yayınlanmıştı. Heyecanın ve aksiyonun yüksek olduğu dizinin çekimlerinin ne kadar duracağı ve yeni bölümünün yayınlanıp yayınlanmayacağı ise henüz bilinmiyor!

TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını üstlendiği dizinin 8. bölüm fragmanı yayınlanmıştı. Bu gelişme nasıl yansıyacak izleyip göreceğiz…