Ana sayfa Sosyal Medya Sürprizler üst üste geliyor! Afra Saraçoğlu’nu bu aralar çok sık görmeye hazır olun!

Sürprizler üst üste geliyor! Afra Saraçoğlu’nu bu aralar çok sık görmeye hazır olun!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Şu sıralar BluTV için çekilen Yeşilçam dizisiyle gündemde olan başarılı oyuncu Afra Saraçoğlu ile ilgili bazı ilginç gelişmeler gündeme geldi! Genç oyuncu, ilk olarak Nurgül Yeşilçay ve Özcan Deniz ile birlikte rol aldığı İkinci Şans isimli sinema filmi ile gündeme gelmiş ve dikkatleri çekmişti.

Daha sonra Star TV’nin Fazilet Hanım Ve Kızları dizisinde oynadığı Ece Egemen karakteri ile daha büyük kitleler tarafından tanınan Afra Saraçoğlu, o diziyle kariyerinde hızlı bir çıkış yakaladı.

Sonrasında Kardeş Çocukları isimli dizide rol alan ve başarılı oyunculuğu ile takdir gören Afra Saraçoğlu, ‘Aşk Bu Mu?’, ‘İyi Oyun’ isimli sinema filmlerinin ardından Öğretmen isimli dizide oynadı.

Şimdilerde ise 60’lı yılların Yeşilçam’ının anlatıldığı BluTV özel yapımı dönem dizisi Yeşilçam’da Çağatay Ulusoy ile başrolde yer alıyor.

Dizi yakında yayında olacak. Bu arada Afra Saraçoğlu’nun bir başka sürpriz projeleri de ortaya çıktı! Gazeteci Birsen Altuntaş, oyuncunun 3 marka ile el sıkıştığını tv100’deki haberinde duyurdu.

Buna göre Koton’la çekim yapan oyuncunun ayrıca Cornetto ve Elidor ile de anlaştığı ve yakında reklam çekimlerinin gerçekleşeceği ifade ediliyor.

Yani önümüzdeki günlerde Afra Saraçoğlu’nu sık sık reklamlarda göreceğiz ve Yeşilçam dizisiyle de konuşulmaya devam edecek!