Ana sayfa Dizi Haberleri Doğduğun Ev Kaderindir’in tılsımını Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol anlattı!

Doğduğun Ev Kaderindir’in tılsımını Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol anlattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin başrol oyuncuları Demet Özdemir ile İbrahim Çelikkol, tv8 ekranında bir süredir izleyenleri ile buluşamıyor. Koronavirüs salgını nedeniyle hem oyuncuların hem de set çalışanlarının iç içe olduğu dizi setleri sağlıklı bulunmuyor.

İki ünlü oyuncu da bu duruma dikkat çekerek sağlık nedenlerinden dolayı dizi setinde çalışma olmadığını ifade etti. İzleyiciler Mehdi ve Zeynep karakterleri üzerine de sorular sordu. Özdemir, “Diziyi izledikten sonra birçok insan aşka bakış açılarının değiştiğini söylemiş” diyerek bu konu üzerinde fikirlerini söyledi.

Özdemir’in şu sözleri dizinin en önemli farkını da ortaya koydu: “Benim en büyük hissettiğim, bizim dizinin en büyük tılsımı bence unuttuğumuz şöyle bir şey var; bizim büyüdüğümüz bir sürü tabularımızın, geçmişimizin, bilinç altımızın yerleştiği beynimizin içinde, bir sürü verdiğimiz karar var aslında. Kendi kendimize istemeyerek rol model oluşturuyoruz.Hayal kuruyoruz, birine aşık olmak istiyoruz ama bunu geçmişimizdeki çocukluğumuz altında yatan temellerle ilerletiyoruz. Belki de aşk zannediyoruz. Bir sürü insanın yorumu da buydu. Aslında duygusal eksiklerimizi birbirimizde tamamlama durumu Zeynep ve Mehdi’nin…”

Partnerinin bu detaylı sözlerini onaylayan İbrahim Çelikkol, “Günümüzdeki şu anki durumla bile eş değer. Her şey mutasyona uğruyor, aşk da mutasyona uğradı, sevgide mutasyona uğradı, dünyada mutasyona uğradı.O yüzden, zaman içerisinde bazı duyguları kaybediyoruz.Kaybettiğimizi şu an çok net görebiliyoruz. Ben gördüğüm için bunu dile getirebiliyorum” diye konuştu.

Mehdi ve Zeynep’in ilişkisinde bir öz olduğunu ve bunun konuştuğunu, saflık ve temizlik olduğunu anlatan İbrahim Çelikkol, iki karakter arasındaki ilişkilerin özlerinin, duygularının, gözlerinin konuştuğunu anlattı.