Ana sayfa Dizi Haberleri Kuzey Yıldızı’nın Yıldız’ı Aslıhan Güner’e karantina çok şey öğretti!

Kuzey Yıldızı’nın Yıldız’ı Aslıhan Güner’e karantina çok şey öğretti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Aslıhan Güner, sezon başında bu yana Kuzey Yıldızı dizisinde sergilediği performansı ile dikkatleri üzerine çekti. Oyuncu, bu yapımdaki rolü sayesinde kısa sürede geniş kitleler tarafından büyük beğeni ve takdir gördü. Kuzey Yıldızı, diğer yapımlar gibi koronavirüs salgını nedeniyle çalışmalara ara verdi.

Ordu’da çekilen dizinin tüm ekibi de evlerine döndü ve kendilerini karantinaya aldı. Karantina sürecini Habertürk gazetesine değerlendiren Aslıhan Güner, bir an önce her şeyi düzeleceğine yönelik inancının değişmediğinden bahsetti.

Özgürlüğün kıymetini anladığını ifade eden Güner, “Normalde de evimden çıkmayı sevmeyen biriydim zaten evimde vakit geçirmeyi her zaman çok sevmişimdir…” açıklamasında bulundu.Şu anka süreci olağanüstü olarak yorumlayan oyuncu, talimatlara uyduğunu evinden çıkmama şansına da sahip birisi olduğunu anlattı.

Aslıhan Güner,”Çalışmak zorunda olan tüm insanlara tüm kalbimle dua ediyorum. Bir an önce her şeyin düzeleceğine olan inancım asla değişmiyor. Belki de bir çok şeyin kıymetini daha çok anlayarak çıkacağız bu karantina sürecinden” dedi.

Evinde mutfakta vakit geçirmeyi sevdiğini anlatan oyuncu, bunu bir terapi olarak da görüyor. Her gün yemek yapan, dizi izleyen ve daha önce yapmak isteyip de vakitsizlikten yapamadıklarına el uzatan oyuncu, hareketsiz kalmamaya da özen gösteriyor.

Güner, “Bu süreçte elbette bitecek. Bittiğinde bir çok şeyin kıymetini daha çok anlayacağımız günler yaşayacağız diye düşünüyorum” diye de vurguladı.