Ana sayfa Sosyal Medya Melisa Şenolsun’dan Atiye’nin setinde dikkat çeken paylaşım

Melisa Şenolsun’dan Atiye’nin setinde dikkat çeken paylaşım

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Netflix için çekilen Atiye dizisinin 2. sezonu Eylül ayında yayınlanmıştı. Beren Saat, Metin Akdülger, Mehmet Günsur ile başrolde yer alan Melisa Sözen, sosyal medya paylaşımlarıyla da dikkat çeken bir isim. Sözen, geçtiğimiz haftalarda Menajerimi Ara dizisinde de konuk oyuncu olmuştu.

Atiye’nin 3. sezon çekimleri aslında yaz aylarında başlamıştı. Ancak bir kaç haftalık çekimlerin ardından diziye bir süre ara verildi. Eylül ayının son günlerinde de hazırlıklar yeniden başladı. Şimdilerde Mardin’de çekimler yapılıyor. Oyuncular ve ekip yoğun bir tempoyla çalışmakta.

Netflix’in 50 ülkede diziyi The Gift adıyla yayınlamasıyla birlikte, hem dizi hem de oyuncular başka ülkelerde de dikkat çekiyor. Bu nedenle oyuncular için de büyük bir şans yaratılmış oluyor internet üzerinden abonelikle kullanılabilen açık bir platform olması sebebiyle.

Melisa Şenolsun da tüm ekip gibi şu sıralar Mardin’den. Geçtiğimiz haftalarda çekimler başlamadan önce Star TV’nin sevilen dizisi Menajerimi Ara’ya konuk olarak katılmıştı.

Oyuncu, Mardin’de yapılan çekimler sırasında yörenin uçsuz bucaksız sarı coğrafyasına da hayranlıkla bakıyor. Son sosyal medya paylaşımında bu durumu görebiliyoruz.

Arkasını dönüp boş yola bakan oyuncu, İngilizce olarak “Hiç bir yerde” notunu düşüyor.

İşte o paylaşım:

nowhere????

Melisa Şenolsun'dan Atiye'nin setinde dikkat çeken paylaşım 7