Ana sayfa Dizi Haberleri Doğduğun Ev Kaderindir dizisi birçok soru işareti oluşturdu!

Doğduğun Ev Kaderindir dizisi birçok soru işareti oluşturdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – İlk bölümü 25 Aralık Çarşamba akşamı yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisi, Demet Özdemir’in ekrana dönüşünü kutlayan hayranlarının coşkusu arasında bazı detayların pek de göz önüne çıkamadığı bir başlangıç yaptı.

İbrahim Çelikkol ile iyi bir uyum yakaladığı belli olan Özdemir’in Erkenci Kuş’tan sonra kariyerinde ilk kez dram projesinde yer alması da önemli bir detaydı. Ancak dizinin uyarlandığı Gülseren Budaycıoğlu’nun Camdaki Kız kitabını okuyanlar, ilk bölümün ardından kafalarını karıştıran detaylar içinde kayboldu.

Zeynep karakterinin ilk bölümde çok şey anlatıp, bazı konularda kafalarda soru işareti yarattığına şahit olduk. Onca soru soran Zeynep’in sorularının yanıtları ilk bölümde yoktu. Bu nedenle de ekran başındaki izleyicilerin kafalarında dağınıklık oluştu.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin 2. yeni bölümü 15 Ocak Çarşamba günü yayınlanacak. İkinci bölümde kafalardaki soru işaretlerinin giderilip giderilmeyeceği merak ediliyor.

Birbirinden farklı iki hayat yaşayan Zeynep, geçmişin yanlış kararları üzerine yoğunlaşıp, gerçeklerin arasında kaybolurken, izleyici de onun hikayesinin eksik yanlarına odaklandı.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisi birçok soru işareti oluşturdu! 8

İlk bölümü izleyenlerin ortak görüşü ise kimsenin onu anlayamamış olması…Faruk ile Zeynep ilişkisinin duygusal boyutu ve geçmişi üzerine detaylar olmadığı için Zeynep karakteri ile izleyici duygusal bağ kurma konusunda da zorlandı.

Zeynep ile Mehdi ise duygusal kırılma konusunda izleyiciye daha fazla detay sundu.Ancak Zeynep’in öz annesini mutlu etmek adına Mehdi ile evlenmeyi kabul etmesi, bir çırpıda Faruk’u hayatının dışına itmesi izleyicileri pek de memnun etmedi.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisi birçok soru işareti oluşturdu! 9

İzleyici gözünde Zeynep karakterinin zaafları da kafalara yerleşti.

Sorgulamayan, düşünmeden hareket eden, karar verme konusunda yetisi olmayan bir karakter görüntüsü çizildi.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin 2.bölümünde neler olacağı çok dikkatle takip edilecek ve kafalardaki soru işaretlerinin giderilmesi için detaylar önem kazanacak.