Ana sayfa Sosyal Medya Doğukan Güngör’den aşk hayatında mantıksız hareketler itirafı!

Doğukan Güngör’den aşk hayatında mantıksız hareketler itirafı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kızılcık Şerbeti dizisinde Fatih karakterini canlandıran Doğukan Güngör, partneri Sıla Türkoğlu ile son dönemin en çok konuşulan isimlerinden birisi haline geldi. Zümrüdüanka dizisiyle çok dikkat çeken oyuncu, Kızılcık Şerbeti projesiyle birlikte ise popülerlik yolunda çok etkili adımlar attı.

Doğukan Güngör’ün kişisel yaşamını da merak eden çok geniş bir izleyici kitlesi bulunuyor. Oyuncunun partneri ile birlikte hayranlarından gelen soruları yanıtladığı sorulardan birisi de aşk konusundaydı. “Sizce aşkta mantık olur mu?” şeklindeki soruyu yanıtlayan Doğukan Güngör, kendisiyle ilgili bazı itiraflar da yaptı.

Doğukan Güngör, “Bence aşkta mantık olmaz. Ben şimdi düşünüyorum, ne mantıksızlıklar yaptım. Şu an bile aklıma geldikçe yani…” diyerek dikkatleri üzerine çekti.

Oyuncu geçmiş dönemlerde aşk hayatında yaptığı mantıksızlıkları söylerken yüz hali ve mimikleri bile ilginçti. Doğukan Güngör, şu itirafta bulundu: “Ben, sadece böyle bir geçmişime, kendi hayatıma dönüp baktığımda mantıksız hareketler yaptığım oldu. ‘Aşk öyledir, şöyledir’ diye bir iddiada bulunacak değilim, kendimde o hakkı görmüyorum. Bazı durumlarda mantık girer, bazı durumlarda girmez. Ama ben kesinlikle yemek yiyemiyorum, yemeden içmeden kesiliyorum.”

Sıla Türkoğlu, lise dönemlerinde aşk için her şeyi yapabilecek bir noktadan, hayatı tanıdıkça artık mantığın öne çıktığı bir durum yaşadığını söyledi. Oyuncu, “Hayata daha farklı baktığında biraz da mantık işin içine giriyor. Aşığım fakat ama kendimi de seviyorum. Belirli bir noktadan sonra mantığımı da devreye sokuyorum” diye konuştu.