Ana sayfa Dizi Haberleri Dokuz Oğuz dizisiyle hem Kubilay Aka hem de Yasemin Allen fenomen haline gelebilir!

Dokuz Oğuz dizisiyle hem Kubilay Aka hem de Yasemin Allen fenomen haline gelebilir!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında 28 Ocak Cumartesi akşamı izleyicilerle buluşacak olan Dokuz Oğuz isimli dizinin başrollerinde Kubilay Aka ile Yasemin Allen bulunuyor. Dizinin kadrosunda Deniz Işın, Dağhan Külegeç ve Tuncer Salman gibi önemli isimleri de bulacaksınız.

9 kişiden oluşan bir özel harekat timinin başından geçen olayları anlatan dizi, Türkiye’nin milli birlik ve beraberliğine adanmış bir hikaye olarak öne çıkıyor. Bu sezon yeni başlayan Al Sancak isimli asker dizisi gibi, Dokuz Oğuz da Türk askerinin kahramanlığı üzerinden güçlü bir hikaye sunumu sergileyecek.

Ankara’da yapılan çekimlerin yanı sıra, İstanbul, Bilecik ve Afyon gibi illerde de gerçekleştirilecek çekimlerle birlikte Dokuz Oğuz dizisinin çekim alanı geniş bir coğrafyaya yayılacak. Dağlık ve engebeli arazilerin olduğu bölgelerdeki çekimler, oyuncular için de önemli zorluklar getiriyor.

Dokuz Oğuz dizisiyle hem Kubilay Aka hem de Yasemin Allen fenomen haline gelebilir! 9

Kubilay Aka ile Yasemin Allen ikilisini bu dizinin en önemli karakterleri olarak izleyeceksiniz. Dokuz Oğuz timinin başındaki Yüzbaşı Batur Karanlık karakterinde Kubilay Aka yine hayranlarını çok şaşırtacak.

Son yılların en dikkat çeken yeteneklerinden olan ve birbirinden çok farklı karakterleri başarıyla ortaya koyan Kubilay Aka, bu sefer fenomen bir karakter yaratma iddiasını da taşıyor.

Türk askerinin kahramanlık öyküsünü anlatan dizilere yönelik izleyici ilgisinin ne kadar yoğun olduğu biliniyor ve bu noktada Dokuz Oğuz isimli yeni projenin de çok ilgi çekmesi şaşırtıcı olmayacaktır.

Dokuz Oğuz dizisiyle hem Kubilay Aka hem de Yasemin Allen fenomen haline gelebilir! 10

Dizide ayrıca Yasemin Alen’i Albay Tomris karakterinde göreceksiniz. Daha önceden aksiyon projelerindeki başarısı bilinen Allen için yeni rolü bir fenemon olma fırsatı da getirebilir.

Hem Kubilay Aka hem de Yasemin Allen açısından bu yeni dizi projesinin kariyerlerindeki anlamının büyük olacağı gözüküyor.

Dokuz Oğuz dizisiyle hem Kubilay Aka hem de Yasemin Allen fenomen haline gelebilir! 11

Milli birlik ve beraberlik teması üzerine oturtulan hikaye, Türk askerinin kahramanlık destanı ile de birleşince ortaya çıkan Dokuz Oğuz dizi projesi, temelleri sağlam bir iş olarak karşımıza çıkıyor.

28 Ocak Cumartesi günü ilk bölümü yayınlanacak dizinin aynı zamanda Gönül Dağı ve Kardeşlerim dizilerine rakip olacağını, iyi reytingler almasının da mümkün olduğunu söyleyebiliriz.