Ana sayfa Sosyal Medya Damla Sönmez şu sıralar ekranda yok ama IMDB Starmetre Türk oyuncular tablosunda bakın neden iki haftadır üst sırada?

Damla Sönmez şu sıralar ekranda yok ama IMDB Starmetre Türk oyuncular tablosunda bakın neden iki haftadır üst sırada?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Damla Sönmez, ekranlara en son Aziz dizisi ile gelmişti. Show TV’de ekrana gelen dizideki oyunculuğu ile yine izleyenleri hayran bıraktı. Performansı ile rol aldığı yapımlarla adından söz ettiren bir oyuncu Damla Sönmez.

Aziz dizisi geçtiğimiz sezon yayınlanmış ve sezon sonunda Damla Sönmez de ayrılmıştı. Dizinin devam etmesi beklenirken ani bir kararla vazgeçildi! Dilruba karakteri ile başarılı bir oyunculuk sergileyen Damla Sönmez, bu sezon ekranda yok.

Oyuncu son dönemde bir sinema filmi ya da dijital platformda yayınlanan bir yapımda da rol almadı. Fakat IMDB’nin her hafta düzenli olarak yaptığı Starmetre tablosunda öne çıkan Türk oyuncular arasında Damla Sönmez’in son iki haftadır üst sıralarda yer aldığı görülüyor.

Damla Sönmez şu sıralar ekranda yok ama IMDB Starmetre Türk oyuncular tablosunda bakın neden iki haftadır üst sırada? 9

Starmetre’de yükselen isimler, aslında Netflix, Disney Plus gibi uluslararası platformlarda yayınlanan yapımlarıyla dikkat çekiyorlar. Yurtdışına satılan dizileriyle de ön plana çıkan oyuncular, Imdb’nin Starmetre’deki Türk oyuncular sıralamasında üst sıralarda yer alıyorlar.

Damla Sönmez şu sıralar ekranda yok ama IMDB Starmetre Türk oyuncular tablosunda bakın neden iki haftadır üst sırada? 10

Örneğin bir kaç haftadır Tuba Büyüküstün ve Cem Yiğit Üzümoğlu, listenin dikkat çeken isimleri. ‘Rise Of Empires: Ottoman’ dizisinin 2. sezonunun yayınlanması ile birlikte başroldeki iki isim olan Büyüküstün ve Üzümoğlu, dizinin farklı ülkelerde de izlenmesi ile birlikte tabloda ilk sıralarda dikkat çeken isimler olarak yer almaktalar.

Damla Sönmez şu sıralar ekranda yok ama IMDB Starmetre Türk oyuncular tablosunda bakın neden iki haftadır üst sırada? 11

Onların yanında Damla Sönmez’in de iki haftalık tabloda 4. sıradaki yerini koruduğu görülüyor. Aslında Damla Sönmez, dizinin 2. sezonunda yok. İlk sezonda Ana karakterine hayat veren oyuncu, 2. sezonda olmamasına karşın, IMDB Starmetre’de bir kaç haftadır dikkat çekiyor. İkinci sezonuyla da büyük dikkat çeken dizinin, ilk sezonunun da yeniden gündeme gelmesi ile Damla Sönmez, şu sıralar yeni bir yapımda rol almasa da Starmetre’de öne çıkan isimler arasında.