Ana sayfa Dizi Haberleri Hayranlarının aklı Timuçin Esen’in yeni dizisi Tetikçi’deki rolünde kaldı!

Hayranlarının aklı Timuçin Esen’in yeni dizisi Tetikçi’deki rolünde kaldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni sezonda izleyicilerin karşısına aksiyon dizisi ile çıkması beklenen Timuçin Esen’in ismi, Tetikçi isimli Fox TV için hazırlanan yeni dizinin başrolü olarak geçiyor. Son dönemde birbiri ardına dizi projesinin açıkladığı sektörde, özellikle aksiyon dolu yapımların geçtiğimiz yıllara göre daha çok öne çıktığını görmekteyiz.

Timuçin Esen’in hayranları da Hırsız Polis dizisindeki performansını unutamadığı ünlü oyuncuyu yeniden aksiyon sahnelerinde göreceği için heyecanı bir hayli fazla. Timuçin Esen, 2003 yılında başladığı sektörde birbirinden çok farklı karakterleri, büyük bir başarı ile canlandırdı. Geniş bir izleyici kitlesi bulunan oyuncunun, iyi seçimleri ve her rolü de başarıyla çıkarması sonucunda hayranlarının büyük bir beklentisi oluştu.

“Timuçin Esen bir projede yer alıyor ise mutlaka başarılı olur ve izleyiciyi yine yüreğinden yakalar” diye düşünenler çok fazla. İşte bu nedenle de yeni dizi Tetikçi için Timuçin Esen hayranlarının bir heyecanı olduğunu sosyal medyadaki paylaşımlardan görebilirsiniz. Oyuncunun rolünün detayları büyük merak konusu oldu.

Son yıllarda az sayıda yapımda yer alan Esen, 5 yıllık süreçte Gülperi, Hekimoğlu televizyon dizileri ile dijital proje olan Ben Gri’de başrol oldu.

Müslüm filminin yanı sıra Garip Bülbül Neşet Ertaş isimli sinema filminde de ünlü oyuncu başroldeydi.

Hayranlarının aklı Timuçin Esen'in yeni dizisi Tetikçi'deki rolünde kaldı! 7

Şimdi ise Tetikçi isimli televizyon dizisi gündemde ve Timuçin Esen’in rol arkadaşlarından birisinin de 16 yıl boyunca komiser Mesut karakteri ile Arka Sokaklar dizisinde yer alan Şevket Çoruh olması da önemli bir ayrıntı.

Anlaşılan Tetikçi dizisi güçlü bir aksiyon projesi olacak ve kadroda bu hedef doğrultusunda oluşturuluyor.

Çukur dizisindeki Kulkan karakteri ile psikopat rollerinde çok başarılı olan Genco Özak gibi genç bir yeteneğin de kadroda yer alması, hikayenin karakterleri için özenli bir seçim yapıldığı hissiyatı veriyor.

İskender karakteri ile yakında izleyicilerin karşısına çıkması beklenen Timuçin Esen, şimdiden hayranlarını heyecanlandırmayı başardı.