Ana sayfa Dizi Haberleri Dolunay dizisinin Alya’sı Türkü Turan, şimdi de Zahide olarak dönüyor!

Dolunay dizisinin Alya’sı Türkü Turan, şimdi de Zahide olarak dönüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -2020-2021 sezonunun merakla beklenen dizilerinden birisi de Star TV’de hazırlıkları devam eden Seni Çok Bekledim dizisi… Projenin başında Özcan Deniz bulunuyor ve titizlikle de dizinin her adımını yönlendiriyor… 2007 yılından bu yana oyunculuk yapmakta olan Türkü Turan da dizide başrollerde bulunuyor. Annem dizisi ile başladığı ekran yolculuğunda, Adını Feriha Koydum, Öyle Bir Geçer Zaman ki ve Dolunay gibi iddialı projelerde yer alan Türkü Turan, en son 2019 senesinde Bir Litre Gözyaşı’nda ekranda yer aldıktan sonra bir süre setlere ara vermişti.

Seni Çok Bekledim’den gelen teklifi Özcan Deniz ile yaptığı konuşma sonrası kabul eden ve hikayeden o konuşmada çok etkilenen Türkü Turan, Zahide olarak ekrana geri dönüş yapacak.

Seyirciyi farklı bir serüvenin içerisine sokacak olan Zahide karakteriyle ilgili detayları anlatan Turan, senaryoda tüm karakterlerin birbirlerini bir noktada etkilemelerinin kendisi için dikkat çekici bir durum olduğunu söyledi.

Dolunay dizisinin Alya'sı Türkü Turan, şimdi de Zahide olarak dönüyor! 8

Oyuncu şu sözlerle detay verdi: “Hepsinin kendi hikayelerinin içinden ana hikayeye bağlanış süreçlerini izlemek heyecan verici olacak. Zahide’nin bu hikayedeki süreci ailesiyle birlikte Erzincan’dan İstanbul’a gelişiyle başlıyor. Naif, temiz kalpli ve sevecen bir kadın. Kocasına aşık, Hayattaki tek isteği ailesiyle birlikte huzur içinde yaşamını sürdürmek. Hikayelerdeki tesadüfler genelde olayları bağlamak için kullanılır. Fakat gerçek hayatta bu gibi şeyler insanları dönüştürdüğü için önemlidir. Ancak başımıza gelen bütün rastlantıların sonunda şu anki halimiz olabiliyoruz. Hikayenin farkı, içindeki her bağın bu duygunun etrafında dolaşması.”

Çocuklarla iletişiminin çok iyi olduğunu söyleyen Türkü Turan, ilk kez Seni Çok Bekledim’de anne olarak izleyici karşısına çıkacak.

Dolunay dizisinin Alya'sı Türkü Turan, şimdi de Zahide olarak dönüyor! 9

Başrollerini; Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu’nun paylaştığı ‘Seni Çok Bekledim’in yapımcılığını Skala Yapım ve Dnz Film üstlenirken, yönetmen koltuğunda Şahin Altuğ oturuyor.

Erzincan’dan Katar’a, Katar’dan İstanbul’a uzanan tutkulu bir aşk hikayesinin konu edileceği “Seni Çok Bekledim”in çekimleri tüm hızıyla devam ediyor.