Ana sayfa Güncel Haberler Dudağı patladı, ayağı yarıldı! EDHO’nun İlyas Çakırbeyli’si Ozan Akbaba’dan itiraflar!

Dudağı patladı, ayağı yarıldı! EDHO’nun İlyas Çakırbeyli’si Ozan Akbaba’dan itiraflar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Ozan Akbaba, İlyas Çakırbeyli karakterini canlandırıyor. Oyuncu, Youtube’da yayınlanan Senaryo Sohbetleri programında Bora Talat Oyacı’nın sorularını yanıtladı. Sette yaşadığı kazalarla ilgili detay veren oyuncunun başına birçok olay gelmiş.

Çok büyük bir set kazası geçirmediğini ancak birçok olay yaşadığını belirten Ozan Akbaba, “Ayağım yarıldı, dudağım patladı, çok kötü düştüğüm zamanlar oldu. Bunlar aslında set kazaları. Bunlar oluyor. Çünkü aksiyon yapmaya çalışıyorsunuz” diye belirtti.

Sette ayarı kaçırıp da yumruğu sert vuran bir arkadaşına bir söz söyleyemeyeceğini ifade eden Ozan Akbaba, daha büyük kazalar geçiren oyuncular da gördüğünü anlattı.

Oyuncu, “Bu gibi şeylere hazırlıklı olman lazım. Allah daha beterinden korusun. Set kazası çok kötü durumlarda kalan arkadaşlarımız var” ifadelerini kullandı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde diğer yer aldığı projelere göre daha uzun süredir bulunduğunu hatırlatan Ozan Akbaba, hem dizinin setinde hem de yeni yer aldığı Kovala filminde çok eğlendiğini de ifade etti.

Sohbeti videodan izleyebilirsiniz.