Ana sayfa Sosyal Medya Dünyayı fetheden Engin Akyürek yine sosyal medyadı salladı!

Dünyayı fetheden Engin Akyürek yine sosyal medyadı salladı!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Türkiye’nin en başarılı erkek oyuncularından Engin Akyürek’in ünü Türkiye sınırlarını aşalı çok oldu. Tüm dünyada çok ciddi bir hayran kitlesine sahip olan ve sık sık sosyal medyanın gündemi haline gelen Engin Akyürek yine sosyal medyayı yıktı geçti.

En son Sefirin Kızı dizisiyle ekrana gelen Engin Akyürek halen Disney Plus için çekilen yeni dizisi Kaçış için Gaziantep’te sette. Bir süredir devam eden çekimlere kısa süre önce Gaziantep’te yaşanan yoğun kar yağışı sebebiyle ara verilmek zorunda kalmıştı.

Verilen kısa aradan sonra ekip yeniden çekimlere başlamıştı. Ancak gelen bir haber Kaçış dizisinin setine bir kez daha ara verilmek zorunda kalındığını duyuruyordu. Buna göre dizinin başrol oyuncusu Engin Akyürek’in koronavirüs testi pozitif çıkmıştı.

Dünyayı fetheden Engin Akyürek yine sosyal medyadı salladı! 7

Engin Akyürek’le ilgili bir gelişme daha yaşandı. Yakışıklı oyuncunun başrolü önce Neslihan Atagül daha sonra Tuba Büyüküstün’le paylaştığı Sefirin Kızı dizisi cumartesi akşamı İspanya’da yayınlanmaya başladı. Dizi ülkede daha ilk bölümüyle çok büyük ilgi gördü.

Sefirin Kızı’nın İspanya’da yayınlanmaya başlaması ve Engin Akyürek’in koronavirüse yakalanması sonucu yakışıklı oyuncu, hayranlarının yaptığı paylaşımlar sayesinde bir anda sosyal medyanın zirvesine ulaştı. Engin Akyürek bu sayede aralarında Finlandiya, Tanzanya, Endonezya, Belçika, Avustralya’nın da bulunduğu 51 ülkede TT oldu.

Başarılı oyuncu Engin Akyürek, özellikle Kara Para Aşk dizisinin dünyada birçok ülkede gösterilmesi ve büyük ilgi görmesi üzerine çok büyük bir hayran kitlesi edinmişti. Akyürek halen hikayesini kendisinin yazdığı ve başrolünü İrem Helvacıoğlu ile paylaştığı Kaçış dizisinin çekimlerinde yer alıyor.