Ana sayfa Sosyal Medya Hilal Altınbilek ile Onur Tuna hayranları sevindi, Engin Akyürek ile Demet Özdemir hayranları üzüldü!

Hilal Altınbilek ile Onur Tuna hayranları sevindi, Engin Akyürek ile Demet Özdemir hayranları üzüldü!

tarafından ker_def

Fox TV aldığı dizi kararları ile bu sezon da yine hareketli bir süreç içinde bulunuyor. Engin Akyürek ile Demet Özdemir ikilisinin başrolünde yer aldığı Adım Farah dizisi geçen sezonun dikkat çeken projelerinden birisi olmuştu. Dizinin ikinci sezonda daha iyi reytingler elde etmesi beklenirken tam tersi oldu. Hikayeye yeni dahil olan ünlü isimlerin de bir kurtarıcı olamadığını, yurt dışında gösterilen yoğun ilgi dışında Adım Farah dizisinde olumlu bir süreç olmadığını söylemek gerekiyor.

İşte reyting düşüklüğünün bir sonucu olarak Fox TV, Adım Farah dizisinin gününü değiştirdi. 17 bölüm boyunca çarşamba akşamları izleyicilerle buluşan dizi artık cumartesi akşamları yayınlanacak. 4 Kasım Cumartesi günü Adım Farah dizisinin 18. yeni bölümünü izleyebilirsiniz.

Hilal Altınbilek ile Onur Tuna hayranları sevindi, Engin Akyürek ile Demet Özdemir hayranları üzüldü! 8

Fox TV, Ay Yapım imzasını taşıyan yeni dizisi Şahane Hayatım’ı ise çarşamba akşamları yayınlayacağını duyurdu. Böylelikle Hilal Altınbilek ile Onur Tuna hayranları hafta içi dizinin başarılı olması muhtemel bir günde yayınlanacak olmasından memnun kaldı.

Senaryosunu Meriç Acemi’nin kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Çağrı Bayrak’ın yer aldığı FOX’un yeni dizisi ‘Şahane Hayatım’ 1 Kasım Çarşamba akşamı ilk bölümü ile ekrandaki yerini alacak.

Hilal Altınbilek, Onur Tuna, Yiğit Özşener, Serkan Keskin, Nesrin Cavadzade, Sumru Yavrucuk, Gökçe Eyüboğlu’nun oyuncu kadrosunda yer aldığı dizi, heyecanla beklenen bir proje oldu.

Hilal Altınbilek ile Onur Tuna hayranları sevindi, Engin Akyürek ile Demet Özdemir hayranları üzüldü! 9

Seyirci ile buluşmasına sayılı günler kalan, farklı hikayesi ve zengin oyuncu kadrosu ile dikkatleri üstüne çeken Şahane Hayatım’dan çarpıcı yeni bir tanıtım yayınlandı.

Dizinin yayınlanan yeni tanıtımda Şebnem’in (Hilal Altınbilek) çocukluğunda yaşadığı travmalar gün yüzüne çıkıyor. Çocukluğundan itibaren büyük haksızlıklarla karşı karşıya kalan Şebnem’in geçmişinde yaşadıkları peşini bırakmamaktadır.

Şebnem’in sırlarla dolu geçmişinden gelen Niyazi’nin (Serkan Keskin) yeniden karşısına çıktığı tanıtımda Didem’in (Gökçe Eyüboğlu) Şebnem’e “Kimsin sen, yani gerçekte…” dediği anlar Şebnem’in herkesten gizlediği hayatına vurgu yapıyor.

‘Şahane Hayatım’ 1 Kasım Çarşamba ve her Çarşamba saat 20.00’de FOX’ta