Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisiyle parlayan Onur Seyit Yaran’ın hayranlık uyandıran bir yönü daha ortaya çıktı!

Kardeşlerim dizisiyle parlayan Onur Seyit Yaran’ın hayranlık uyandıran bir yönü daha ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim dizisinde Doruk performansı ile büyük başarı kazanan Onur Seyit Yaran, kariyer yolculuğunda hedeflerini bir bir gerçekleştirmeye devam ediyor. İspanyol sinemasına ilgi duyan ve bu ülkede kariyer yapmayı da arzu eden Onur Seyit Yaran, yaz döneminde önemli adımlar atmıştı. İspanya seyahatinde ilgi gören ve İspanyol basınında da haberleri çıkan oyuncu, İspanyolca öğrenme konusunda da çalışmalarını sürdürüyor.

Oyuncunun kendisiyle ilgili yaptığı bazı açıklamalar ise profesyonellik noktasında ne kadar ileriye gittiğine de işaret ediyor. Onur Seyit Yaran’ın kariyer yolculuğunda ileride çok iyi yerlere geleceğini onun kendisine koyduğu kurallara ne kadar bağlı olduğunu görenler daha iyi anlıyor.

atv’de yayınlanan Dizi TV isimli programa katılan Onur Seyit Yaran, kendisi hakkında bilgiler de verdi. Sporu hayatının bir parçası haline getiren oyuncu, bunu kendisine bir sorumluluk olarak görüyor. Formunu korumak için yediklerine çok dikkat eden oyuncu, özellikle karbonhidratlı yiyeceklerden uzak durmaya çaba harcadığını söyledi.

Oyuncu, unlu ve şekerli ürünleri yemediğini ifade etti. Diyet takıntısı bulunmadığını şekeri ve unu hayatında çıkartınca zaten fit kalabildiğini anlatan Onur Seyit Yaran, protein ağırlıklı beslenmeyi kendisine kural edindi.

Kardeşlerim dizisiyle parlayan Onur Seyit Yaran'ın hayranlık uyandıran bir yönü daha ortaya çıktı! 7

Spor ile dengeli ve sağlıklı beslenmeyi bir arada götüren Onur Seyit Yaran, bunu da bilinçli bir şekilde bilgi sahibi insanların yönlendirmeleriyle yapıyor.

Oyunculuk konusunda da kendisini geliştirmek için bireysel çalışmalar yapan Onur Seyit Yaran, hedefi olan İspanya’da sinema dünyasının içine katılma hedefi için de adım adım ilerlemeyi sürdürüyor.

Hem Kardeşlerim dizisindeki yükselen performansı hem hayali olan İspanya’da oyunculuk yapabilmek için ortaya koyduğu çabalar hem de sağlıklı beslenme ve sporu hayatının bir parçası haline getirmesine bakıldığı zaman Onur Seyit Yaran’ın kariyerini ne kadar profesyonel bir şekilde yönettiğini görebilirsiniz.

Onur Seyit Yaran, Kardeşlerim dizisindeki Doruk karakteri ile dünyanın birçok ülkesinde izleyicileri etkileyen birisi olmayı sürdürürken, kendisini geliştirmeyi ihmal etmiyor ve formunu, sağlığını korumak için de bilinçli bir duruş ortaya koyuyor.

Bu yönleri ile genç oyuncunun ne kadar profesyonel davrandığını görebilirsiniz.