Ana sayfa Dizi Haberleri Durum anlaşıldı, izleyici Özge Özder’i Mucize Doktor dizisinde mumla arayacak!

Durum anlaşıldı, izleyici Özge Özder’i Mucize Doktor dizisinde mumla arayacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında izleyicilerle buluşmaya devam eden Mucize Doktor dizisine kötü bir karakter gerekliliği bir süredir ortadaydı… İlk başladığında bu pozisyonda Özge Özder’in hayat verdiği Kıvılcım karakteri vardı. Kıvılcım, hikayeye heyecan katan sinsilikler ve kötülükler yaparak dizi hayranlarını fazlasıyla kızdırıyordu. Ancak Kıvılcım’ın gidişinin ardından dizide bir kötü karakter eksikliği oluştu.

İşte tam da bu noktada geçtiğimiz haftadan itibaren Vuslat karakteri ile Zerrin Tekindor hikayeye katıldı… Tekindor’un güçlü oyunculuk performansının yanı sıra karakterin de çok sert bir şekilde konumlanması dizide yeni kötünün de Vuslat olacağını işaret ediyor.

Dizi hayranları sosyal medyada Vuslat’ın gelişini şu sözlerle yorumladı: “Kıvılcım’ı mumla arayacağız arkadaşlar, geçmiş olsun.” Berhayat Hastanesi’ni elinin altına alan ve kızı Ezo’nun Ali Vefa ile arkadaş olmasından da son derece rahatsız olan Vuslat’ın yapacaklarının pek de sınırı yokmuş gibi bir hava var.

Zerrin Tekindor’un gelişi ile birlikte dün akşam yayınlanan 47. bölümün reytinglerde 8’li oranlara yeniden yükselmesi önemli bir gelişme olarak dikkat çekti. Dizi yeniden hareket kazandı, hikayedeki bu kötü karakterin varlığı, yeni olayların da kıvılcımı olacaktır.

Durum anlaşıldı, izleyici Özge Özder'i Mucize Doktor dizisinde mumla arayacak! 7

Kıvılcım ile Vuslat karakterlerini karşılaştıran izleyiciler, “En azından Kılvılcım, Ali Vefa’nın üstüne gitmiyordu. Ama bu Vuslat var ya bu Vuslat, gerçekten benim sinirlerimi altüst etmeye başladı” diye yorum bırakıyor.

Adil hoca karakterine hayat veren Reha Özcan’ın ayrılacağı da ortaya çıkmıştı. Dizide başka ayrılıklar da olabileceğine yönelik işaretler var. Vuslat karakterinin tehditkar konuşmaları da sosyal medyada tepkilerin oluşmasını sağladı.

Aslında tüm bu tepkiler karakterin diziye katılması ile birlikte hikayeyi sarmaya başlayan ölü toprağının da ortadan kalkmasını sağlayacak hissiyatı verdi.

“Vuslat neden Ali ile uğraşıyor, Zaten Ezo’dan da ayrıldı. Ne cadıymış bu Vuslat” diye yorum bırakan Mucize Doktor takipçileri, dizinin 4 Şubat Perşembe akşamı yayınlanacak olan 48.bölüm fragmanındaki görüntülere de bir hayli sinir oldu.

Zerrin Tekindor’un başarıyla hayat verdiği Vuslat, Ali Vefa’yı avucunun içine almak için her yolu deniyor. Ayrıca ona muhbirlik yaptırarak da kötülüklerine alet etmeye başladı bile. Adil’in Vuslat’a karşı gelişi ise onun hastaneden ayrılmasına neden olacak gibi duruyor.

Adil karakterinin Şubat ayının ilk haftasında yani 4 Şubat’taki 48. bölümde diziye veda edeceği de ortaya çıkmıştı.