Ana sayfa Dizi Fragmanları Duy Beni dizisi 16. bölümde Ekim ve Kanat’tan romantizm anları!

Duy Beni dizisi 16. bölümde Ekim ve Kanat’tan romantizm anları!

tarafından ker_def

Duy Beni dizisi yeni bölümü ile perşembe akşamı ekrandaki yerini alacak. 16. yeni bölümde Ekim ve Kanat’ın romantik anları izleyenleri heyecanlandıracak.

Yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği, başrollerinde Rabia Soytürk, Caner Topçu, Helin Kandemir, Burak Can, Sümeyye Aydoğan ve Durul Bazan ve Murat Daltaban’ın yer aldığı “Duy Beni” dizisi, yeni bölümüyle perşembe akşamı Star’da!

20 Ekim Perşembe akşamı Star ekranlarında olacak dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağının detayları şöyle: Leyla’nın kaybolmasıyla ilgili şüpheler Kanat üzerinde yoğunlaşırken Ekim onun yanında yer alır. Kanat’ın evinde birlikte araştırma yaparlar ve Ekim Kanat’ı polis baskınından kurtarır.

Bu sırada, Kanat’ın çok yakınındaki birinden şüphelenirler ve onu takip etmeye karar verirler. Ekim ve Kanat’ın sabaha kadar arabada birlikte zaman geçirdikleri gece birbirlerine bilmedikleri şeyleri anlatırlar ve romantik anlar yaşanır. Derviş, Neşe’yle yemeğe çıkar ve ona hayallerinden bahseder. Öte yandan, çiftlik evinde gizlice yangın çıkarmak amacıyla hazırlık yapmaktadır.

Bu yangının Leyla’yla bir ilgisi olduğu düşünülür.Kanat, Leyla’nın bulunduğu yeri bulur ve tam harekete geçecekken gözaltına alınır. Aziz, okuldakilere Leyla’nın yerini bulduğunu söyler, herkesi bir yat yolculuğuna çıkarır fakat bu yolculuk, onlar için bir tuzaktan başka bir şey değildir.

“Duy Beni” merak uyandıran hikayesi ve güçlü kadrosuyla 20 Ekim Perşembe akşamı Star’da!

Yayın Tarihi : 20 Ekim Perşembe

Yayın Saati : 20.00 – 16.Bölüm