Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma dizisinde Doğan karakterini canlandıran Murat Aygen’den romantik paylaşım!..

Yasak Elma dizisinde Doğan karakterini canlandıran Murat Aygen’den romantik paylaşım!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Fox TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisine geçtiğimiz sezonda ‘Doğan’ karakteriyle dahil olan ve izleyici tarafından kısa sürede benimsenen ünlü oyuncu Murat Aygen dizinin hikayesinde özel hayatında mutluluğu bir türlü yakalayamadı.

Ünlü oyuncunun Yasak Elma’da yolunda gitmeyen özel hayatına inat, gerçek hayatında ise son derece mutlu devam eden evliliği var. Kendisi gibi oyuncu Nihan Aslı Aygen ile evli olan Murat Aygen evlilik yıl dönümlerini instagram hesabından yaptığı romantik paylaşımla kutladı.

Bu evlilikten Nil adında bir kız çocuğu olan oyuncu, eşi ve kızıyla birlikte gün batımını izlerken yer aldıkları bir fotoğraf karesini instagram hesabında yayınlayarak altına şu duygusal ifadeleri yazdı;

Yasak Elma dizisinde Doğan karakterini canlandıran Murat Aygen'den romantik paylaşım!.. 7

“Nasıl güzel bir on iki yıl. Ve daha bir sürü 12 yıl için varlığım sana emanet. İyi ki sen benim canım karım olmuşsun. Sonsuza kadar sana minnettar olacağım. Aşkım.”

Oyuncunun paylaşımına hayranları tarafından yüzlerce yorum yapıldı. Yorumlardan bazıları şöyle; “Allah herkese sizin gibi eşinin kıymetini bilen eşler nasip etsin. Mutluluğunuz sevginiz daim olsun”, “Hep mutlu olmanız dileğiyle”, “çok güzelsiniz!”, “Yakışıyorsunuz”..