Ana sayfa Dizi Haberleri Akın Akınözü hayranları reytingleri görünce çıldırdı! Gerçeklik kayboldu, isyan büyüyor ama neye çare olur ki!

Akın Akınözü hayranları reytingleri görünce çıldırdı! Gerçeklik kayboldu, isyan büyüyor ama neye çare olur ki!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Tuzak dizisi tv8 ekranında Çarşamba akşamları yayınlanıyor ve diziyi izleyenler her şeyin çok iyi olduğunu, fakat reytinglerin çok düşük geldiği için sorunun ne olduğunu çözemediklerini belirten yorumlar paylaşıyor.

Akın Akınözü’nün yeniden televizyon ekranına dönmesini sağlayan, ayrıca Bensu Soral’ın da başarılı performansı ile bu sefer olumsuz eleştiri yerine destek gördüğü bir dizi oldu Tuzak.

Hikayesi çok beğenilen dizide avukat Umut karakterinde bir intikam hikayesinin arasında duygularına yenilen bir karakteri canlandıran Akın Akınözü, gayet başarılı bir iş çıkartıyor.

Dizi hayranlarının sosyal medyadaki yorumlarına bakılırsa hem hikaye, hem oyuncular hem heyecan hem de akıcılık konusunda bir sorun yok. Ancak durum böyleyken, nasıl oluyor da reytingler bu kadar düşük geliyor.

Akın Akınözü hayranları reytingleri görünce çıldırdı! Gerçeklik kayboldu, isyan büyüyor ama neye çare olur ki! 7

Tuzak dizisinin 6. bölümü geride kaldı ve şimdiye kadar kimsenin daha önceden tahmin edemediği düşük oranlar geliyor. Reyting sistemine isyan eden Tuzak dizisi hayranları, her şeyin düzgün olduğunu ama reytingin düşük olmasına anlam veremediklerini belirten yorumlarda bulunuyor.

Düşük gelen reytingleri görenler çıldırıyor, diziye destek artıyor ama bu durum gerçeğin üzerini örtmeye yetmez ki. Tuzak dizisi çarşamba rekabetinde geride kaldı ve izleyici ilgisi de yeterince iyi seviyede değil.

Tuzak dizisinin 6. bölümü tüm kişilerde ancak yirmi birinci sırada yer alabildi. Bu hiç de kabul edilebilir bur durum değil. AB’de günü on beşinci bitiren dizi, ABC1’de ise on üçüncülük elde etti. Tüm kategorilerde de ortalamanın çok altında gerçekleşen reytingler ile Tuzak dizisinin işi bu sezon çok zor.