Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Duy Beni dizisinde Rabia Soytürk ve Caner Topçu’nun yanında çok usta isimler var!

Duy Beni dizisinde Rabia Soytürk ve Caner Topçu’nun yanında çok usta isimler var!

tarafından ker_def

Yaz döneminin dizileri bir bir ortaya çıkmaya devam ediyor. Bu projelerden birisi de Duy Beni isimli yeni dizi oldu. Yaz aylarına damga vurması amacıyla oluşturulan dizinin iki genç ve başarılı başrol oyuncusu var. Bu isimlerden birisi Alparslan dizisindeki Karaca karakteri ile öne çıkan Rabia Soytürk, diğeri ise Barbaroslar dizisindeki İlyas karakteriyle beğeni toplayan Caner Topçu oldu.

Star TV ekranında yayınlanacak olan Duy Beni isimli dizide bu iki genç oyuncunun yanında ise 3 önemli ve tecrübeli ismi görmekteyiz. Uzun bir aradan sonra yeniden dizilere dönüş yapan Berk Hakman dikkat çeken isimlerin başında geliyor. Usta oyuncu Dural Bazan da hikayede yer alacak. Ayrıca bugüne kadar rol aldığı tüm projelerde canlandırdığı karakterleri ruhuna bürünmesiyle bilinen Murat Daltaban’ı da yine Duy Beni isimli dizide izleyeceksiniz.

Duy Beni dizisinde Rabia Soytürk ve Caner Topçu'nun yanında çok usta isimler var! 45

Hem genç ismiler hem de tecrübeli oyuncuların bir arada yer aldığı dizinin ekibi ilk buluşmayı gerçekleştirdi. Dizi ekibinden ilk pozlar da yayınlandı ve ortaya çok hoş bir yaz dizisi çıkacağına yönelik bir izlemi oluştu.

Çekimleri çok yakında İstanbul’da başlayacak olan “Duy Beni” sıra dışı hikayesi ve güçlü kadrosuyla yaz sezonuna damga vuracak. ‘Duy Beni’nin hikayesinde, Zengin bir okulda parlak gençlerin arasında yaşanan “zorbalık” olgusunu etkileyici bir aile ve gençlik dramasıyla ekrana gelecek.

Duy Beni dizisinde Rabia Soytürk ve Caner Topçu'nun yanında çok usta isimler var! 46

Yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği ‘Duy Beni’, yakında Star ekranında seyirci ile buluşacak. Yönetmenliğini Ali Balcı’nın üstlendiği dizinin senaryosunu Makbule Kosif kaleme alıyor.

“Duy Beni”nin güçlü oyuncu kadrosunda bulunan tüm oyuncular şöyle: Berk Hakman, Rabia Soytürk, Caner Topçu, Durul Bazan, Murat Daltaban, Helin Kandemir, Burak Can, Sümeyye Aydoğan, Feride Çetin, Aytaç Uşun, Alper Atak, Bedia Ener, Hamdi Alp, Utku Coşkun, Taha Bora Elkoca, Gökçe Güneş Doğrusöz, Jasmin Berkiş, Yeliz Akay, Cemre Özşişman, Dilara Sümbül ve İbrahim Yıldız.

Duy Beni dizisinde Rabia Soytürk ve Caner Topçu'nun yanında çok usta isimler var! 47

‘Duy Beni’ güçlü oyuncu kadrosu ve merak uyandıran hikayesiyle yakında Star’da…