Ana sayfa Dizi Haberleri Duy Beni dizisinin yaktığı umut ışığı, izleyicileri heyecanlandırdı!

Duy Beni dizisinin yaktığı umut ışığı, izleyicileri heyecanlandırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında perşembe akşamları yayınlanmakta olan Duy Beni dizisinin yaz döneminde iyi bir çıkış yapamamasına rağmen hikayesi ile çok dikkat çektiğini belirtmeliyiz. Rabia Soytürk ile Caner Topçu ikilisinin yeni dizi çifti olarak öne çıktığı dizi farklı bir konsept ile oluşturulduğu için reytinglerde iyi sonuçlar alması bekleniyordu.

İlk bölümde düşük gelen reytingler ikinci bölümde biraz daha iyiydi. İzleyiciler de sosyal medyada yaptıkları yorumlarda, “Güzel yükseliyoruz, haftaya daha da üstüne çıkarak devam ederiz” şeklinde yorumlar paylaşıyor. Berk Hakman, Ege Kökenli, Durul Bazan ve Murat Daltaban gibi önemli isimlerin de kadrosunda yer aldığı dizide, ayrıca genç yeteneklerden Helin Kandemir’i de izleyebilirsiniz.

Duy Beni dizisinin ikinci bölümü ile tüm kişiler kategorisinde gün ikincisi olması da oldukça anlamlıydı. Bu sezon yaz döneminde dizilerin reytingleri o kadar düştü ki, geçen sezon elde edilen yüksek oranlara ulaşmak pek de mümkün görünmüyor. Bu ortamda da Duy Beni dizisinin biraz yükseliş sergilemesi bile izleyicileri fazlasıyla mutlu ediyor.

Duy Beni dizisinin yaktığı umut ışığı, izleyicileri heyecanlandırdı! 8

Duy Beni, ikinci bölümü ile Tüm Kişiler, AB ve 20+ABC1 kategorilerinin tümünde en çok izlenen dizi olmayı başardı. Tüm kişilerde gelen ikincilik dışında, AB’de dördüncü olan dizi ABC1’de ise beşincilik elde etti.

Güçlü hikayesi ve etkileyici sahneleriyle izleyiciyi ekrana kilitleyen dizi, sosyal medyada da uzun saatler trendler listesinde yer aldı. Oyuncuların performansları da izleyicilerden tam not alırken, final sahnesinin çok konuşulduğunu da söylemek lazım.

Duy Beni dizisine sevenler bu yükselişin başarısını sosyal medyada kutlarken, gelecek hafta için de birincilik hedefinin tutmasını diliyor. Star TV’nin yaz döneminde büyük önem verdiği dizinin iyi sonuçlar alması halinde kış sezonunda da devam etmesi planlanıyor.

Duy Beni dizisinin yaktığı umut ışığı, izleyicileri heyecanlandırdı! 9

Gerçek Koleji’ndeki zengin çocuklar okula yeni gelen Ekim ve Bekir’i zorla soyarken, ikinci bölümün final sahnesi büyük tartışmaya neden oldu. Üçüncü bölümde bu sahnenin devamında neler yaşandığının detaylarını da görebileceksiniz.

21 Temmuz Perşembe akşamı yayınlanacak olan Duy Beni dizisinin üçüncü bölüm fragmanı da bir hayli etkileyiciydi.