Ana sayfa Dizi Haberleri Duy Beni dizisiyle ilgili handikap hem şaşırtıcı hem endişe verici!

Duy Beni dizisiyle ilgili handikap hem şaşırtıcı hem endişe verici!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Başrollerinde başarılı oyunculuklarıyla çok konuşulan Rabia Soytürk ve Caner Topçu’nun yer aldığı Duy Beni dizisi, yaz sezonunun öne çıkan yapımlarından birisi olmayı başardı. Reytingleri beklenenin altında kalsa da dizinin sosyal medya etkileşimleri son derece şaşırtıcı boyutlara ulaşıyor!

Genç kuşağın ilgiyle izlediği bir yapım olarak öne çıkan Duy Beni dizisinde, gerçek hayatta liselerde yaşanan kimi zorbalıklar, şiddet içeren olaylar, öğrenciler arasında yaşanan kavgaların konu edildiği Duy Beni dizisi, Star TV’de yayınlanmakta. Genç kuşak oyuncuları bir araya getiren dizide ayrıca Sümeyye Aydoğan ve Utku Coşkun da ön plana çıkan isimler.

Gençlik dizileri arasında beğeni toplayan diziyi daha çok sosyal medyadan takip eden büyük bir kitle dikkat çekiyor. Reytingleri ortalamanın altında kalsa da gündemden düşmeyen dizi, sosyal medyada ilginç rekorlara imza atıyor. Bu yönüyle herkesi şaşırtan Duy Beni, sezonda da devam edecek ama reytinglerinin bu şekilde sürmesi, sezon dizileri arasında nasıl bir yerde duracağı konusunda da endişelendiriyor izleyiciyi…

Duy Beni dizisiyle ilgili handikap hem şaşırtıcı hem endişe verici! 9

Zira etkileşimi büyük olsa da sosyal medyanın reytinglere görünür bir katkısının olmadığı, zaten yaz boyunca ortaya konuldu. İzleyicinin daha çok gündeme getirmesine karşın reytinglere bir katkı yaşanmadı dizi adına yaz sezonunda. İşte bu ilginç durum, dizinin devamı konusunda kanalın ilerleyen süreçte final kararı alma ihtimalini de yükseltiyor!

Yaz sezonunda düşük reytinglerle devam etme şansları olan dizilerin sezonda aynı reytinglerle tutunması çok zor. Duy Beni dizisi, daha güçlü bir duruş sergilemezse reytinglerde işi hayli zor!

Perşembe akşamları ekrana gelen dizi, Show TV’de yayınlanan Gelsin Hayat Bildiği Gibi diziyle rakip oldu. Eylül sezonu ile birlikte karşısına çok daha güçlü rakipler gelecek. Fox TV’nin Mahkum ve Kanal D’nin Camdaki Kız dizileri, Perşembe akşamı yayınlanan iddialı diziler. Bu diziler karşısında Duy Beni’nin ortaya koyacağı sonuç merakla bekleniyor…
Duy Beni dizisiyle ilgili handikap hem şaşırtıcı hem endişe verici! 10

Dizi, AB ve ABC1 kategorilerinde düşük oranlarda reytingler alıyor. Eylül sezonunda bu reytingler ekranda kalmasını sağlayacak mı izleyip göreceğiz ama kanalın diziyi bir başka güne kaydırarak güçlü rakipleri değiştirmesi de muhtemel!

Duy Beni dizisiyle ilgili handikap hem şaşırtıcı hem endişe verici! 11

Sosyal medyada Duy Beni dizisi yaz boyunca ilginç rekorlara imza attı. Reytingde umduğunu bulamasa da sosyal medyadaki tablolarda ilk sıralarda yer alarak şaşırttı. Geçtiğimiz hafta yapılan ölçümlerde 150 bine yaklaşan etkileşim performansına rağmen, reytinglere bu durumun etkisi yok ne yazık ki! İşte bu handikap dizi için bir yandan şaşırtıcı bir yandan da gidişat için endişe verici bir durum oluşturuyor…