Ana sayfa Dizi Haberleri Duygu Sarışın’dan Ufak Tefek Cinayetler için şaşırtıcı yorum!

Duygu Sarışın’dan Ufak Tefek Cinayetler için şaşırtıcı yorum!

tarafından ker_def

Star TV ekranında ilk sezonunda büyük beğeni toplayan Ufak Tefek Cinayetler dizisi, yeni sezonda da güçlü şekilde ekrana dönmüştü. Yenilenen oyuncu kadrosu, hikayenin yeniden şekillendirilmesi ile Star TV dizisine çok güveniyordu.

Mert Fırat, Aslıhan Gürbüz, Gökçe Bahadır, Bade İşçil ve Tülin Özen’in başrollerinde yer aldığı dizi ne yazık ki, senaryo sorunları ve büyük eleştiriler sonrası reytinglerin de düşmesi nedeniyle 2. sezonun daha başında izleyicilere veda etmek durumunda kaldı.

Dizinin oyuncularından Duygu Sarışın ise bu başarısız duruma karşın yaptığı açıklama ile şaşırttı.

Dizinin zamanında bittiğini anlatan Sarışın, “Biz tam tadında bıraktık. Ben en azından böyle düşünüyorum. Doğru bir biçimde ve şekilde bitti” diye konuştu.

Oysa ki, birçok izleyici daha ilk sezonun finalini bile görmeden diziyi terk etmişti. İkinci sezona umutlu başlayan izleyiciler de bir bir diziye olan ilgilerini kaybetmişti.

Duygu Sarışın'dan Ufak Tefek Cinayetler için şaşırtıcı yorum! 7

Yeni yıla ailesiyle birlikte Uludağ’da giren Duygu Sarışın, dizinin kendisi açısından çok güzel bir iş olduğuna değindi.

Sarışın, “Yönetmen, reji ve oyuncu arkadaşlarım açısından bu proje çok iyiydi” diyerek sözlerini sürdüren Sarışın, “Ben kendimi şanslı biri olarak nitelendiriyorum. Benim set zamanlarımda çok şanslıydı” şeklinde konuştu.