Ana sayfa Sosyal Medya Mucize Doktor dizi ekibi sette, yeni transfer Seda Bakan tatilde!

Mucize Doktor dizi ekibi sette, yeni transfer Seda Bakan tatilde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İlk sezonu büyük başarı ile tamamlanan Mucize Doktor dizisinin yayınlanan 28 bölümü reytinglerde elde ettiği başarılarla göz doldurmuştu. Dizinin yeni sezonu için ekip bir araya geldi. Sette çalışmalar başladı ve heyecan da arttı.

Stok bölümler çekmekte olan Mucize Doktor dizi ekibi sette yoğun bir program ile çalışıyor. Dizinin yeni transferi Seda Bakan ise, Muğla’da tekne tatilinde gününü gün ediyor.

Seda Bakan, diziye 30. bölüm itibariyle katılacak. 29.bölümü çekmekte olan ekibe yakında dahil olması beklenen Seda Bakan, dizide Reha Özcan’ın canlandırdığı Adil Hoca’nın uzun süredir görüşmediği kızı Ferda’ya hayat verecek. Ferda, Ali Vefa’ya duyduğu kıskançlık ile öne çıkacak.

Rol öncesinde tatilin keyfini çıkartan Seda Bakan’ın doğum kilolarından kurtulmuş olması fotoğraflara yansıdı.

Mucize Doktor dizi ekibi sette, yeni transfer Seda Bakan tatilde! 8

Eşi Ali ve kızı Leyla Erel ile birlikte mavi tura çıkan Seda Bakan, denizde keyifli anlar yaşadı. Posta gazetesinin haberine göre çifte; Selin Demiratar ve eşi Mehmet Ali Çebi de eşlik etti.

Muğla Ören de bir koyda demirleyen grup, denizde uzun süre eğlendi. Deniz bisikletine de binen Seda Bakan’ın neşeli halleri dikkatleri çekti.

Mucize Doktor dizi ekibi sette, yeni transfer Seda Bakan tatilde! 9