Ana sayfa Sosyal Medya Ebru Şahin Centilmen adlı film projesi öncesi enerji depoluyor!..

Ebru Şahin Centilmen adlı film projesi öncesi enerji depoluyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hercai isimli diziyle parladıktan sonra Destan isimli bir başka önemli diziyle yeniden hayranlarının karşısına çıkan Ebru Şahin, ekranların ve magazin basınının gözde isimleri arasında yer alıyor.

Geçtiğimiz yaz basketbolcu sevgilisi Cedi Osman ile evlenen güzel oyuncu,  Destan dizisinin finalinin ardından çoğunlukla yurt dışında. Sosyal medyada da sık sık paylaşımlarda bulunan oyuncu Hollywood paylaşımlarıyla gündeme geldi.

Eşiyle birlikte Hollywood’a giden Ebru Şahin instagram hesabında fotoğraflarını, “Bir zamanlar Hollywood’da notuyla yayınladı”

Ebru Şahin Centilmen adlı film projesi öncesi enerji depoluyor!.. 8

Ünlü kişilerin ve dizilerin yıldızlarının isimlerinin yazılı olduğu Hoolywood Bulvarı’nda da poz veren oyuncu tarzıyla dikkat çekti.

Instagram’da 4.1 milyon takipçisi bulunan Ebru Şahin’in Amerika sokaklarındaki pozları takipçileri tarafından beğeni yağmuruna tutuldu.

Ebru Şahin Centilmen adlı film projesi öncesi enerji depoluyor!.. 9

Bir süredir ekranlardan uzak olan oyuncu yeni proje seçimini dijitalden yana kullandı. Çağatay Ulusoy’un başrolünde yer alacağı Netflix için çekilecek Centilmen adlı yapımda Şahin, Ulusoy’a partner olacak. Çağatay Ulusoy’un bir jigoloyu canlandıracağı Centilmen adlı film OGM Pictures tarafından Netflix için çekilecek.

Bu gelişme ile birlikte de yakın bir zaman içinde iki başarılı ismin aynı projede bir araya gelmesi bekleniyor. Ebru Şahin, yeniden bir televizyon dizisinde yer almaktansa yoğunluğu daha az olan Centilmen filmini tercih ederek de yapımcılara ve hayranlarına henüz televizyon ekranına dönmeye hazır olmadığının mesajını vermiş oldu.