Ana sayfa Sosyal Medya Ebru Şahin için gerçek bir dizi sınavı başlıyor! Yüz Yıllık Mucize, oyuncu için bir baş yapıt olabilir!

Ebru Şahin için gerçek bir dizi sınavı başlıyor! Yüz Yıllık Mucize, oyuncu için bir baş yapıt olabilir!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ebru Şahin hayranları heyecanla Yüz Yıllık Mucize dizisini bekliyor. Genç oyuncu için de son 4 yıllık süreçte üstüne koyarak zirveye çıktığı kariyerinde yeni bir deneyim dönemi başlıyor. Fantastik bir hikayesi bulunan Yüz Yıllık Mucize dizisi Ebru Şahin adına gerçek bir sınav niteliğinde olacak.

Hercai isimli dizide 3 sezon başrolde yer alan ve dünyanın dört bir yanına ismini duyuran Ebru Şahin, muhteşem bir kariyer çıkışı sergilemişti. Ardından gelen Destan dizisinde savaşçı kadın rolü için çok çalışan oyuncu, bu emeklerinin karşılığını da izleyiciden gördüğü takdir ile aldı…

Şimdi ise oyuncu adına biriktirdiği tecrübeleri sete yansıtma ve ekran başındaki izleyicilere farklı duygular ile seslenme zamanı geldi. Birkan Sokullu ile birlikte başrolünde yer aldığı Yüz Yıllık Mucize isimli dizi, 23 Mart Perşembe akşamı Star TV ekranında başlıyor.

Ebru Şahin için gerçek bir dizi sınavı başlıyor! Yüz Yıllık Mucize, oyuncu için bir baş yapıt olabilir! 8

Ebru Şahin, bu hikayede Harika karakterini canlandıracak. Oyuncu hem dram hem aşk hem de fantastik öğeler taşıyan yeni hikayede artık olgunluk döneminin ilk adımlarını atacak. Şimdiye kadar yükseliş sürecinde birbirinden farklı deneyimler ile yeteneklerini sınama ve geliştirme fırsatı bulan Ebru Şahin, artık roldeki başarısıyla kendisini ne kadar çok geliştirdiğini kanıtlama sürecine girdi.

Harika karakteri de oyuncunun değişik duyguları ekran başındaki izleyicilere yansıtma konusunda geniş bir alan açıyor. Zerrin Tekindor gibi usta bir oyuncu ile sette yakınlaşarak deneyimlerinden faydalanması Ebru Şahin adına çok anlamlı olacak. Tabii ki bu noktada Hümeyra gibi çok etkileyici bir isimden de Ebru Şahin’in alacağı birçok deneyim olacaktır.

Peki Harika nasıl bir karakter? Ebru Şahin ekranda nasıl bir ruh hali ile izleyici karşısında olacak. Her şeyden önce asıl mesleği avukatlık olmasına rağmen, yazmaya heves duyan bir kadın karakteri bulacaksınız.

Halası Süreyya (Zerrin Tekindor) tarafından büyütülmüştür ve halaları, kardeşi ve kuzenleriyle birlikte 8 kadın aynı evde
yaşayan bir kadının farkındalığının ne kadar yüksek olacağını bi hayal edin…

Ebru Şahin için gerçek bir dizi sınavı başlıyor! Yüz Yıllık Mucize, oyuncu için bir baş yapıt olabilir! 9

Evden romanını yazmak için ayrılan Harika’nın hiç ummadığı anda yolu Kemal’le kesişir. İşte bu noktada Birkan Sokullu ile Ebru Şahin ikilisinin uyumu öne çıkacak. İki genç oyuncunun da güçlü bir uyum ve sinerji sergilemesi bekleniyor.

Harika’nın iyi bir hikaye bulmaya, Kemal’in de yükünden kurtulup hikayesini anlatmaya ihtiyacı vardır. İkisinin de hayatları birbirleriyle tanıştıktan sonra ummadıkları şekilde değişecektir.