Ana sayfa Dizi Haberleri Ebru Şahin’in başrolündeki Yüz Yıllık Mucize dizisi perşembe akşamlarının ateşini tavana çıkartacak!

Ebru Şahin’in başrolündeki Yüz Yıllık Mucize dizisi perşembe akşamlarının ateşini tavana çıkartacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ebru Şahin ile Birkan Sokullu ikilisinin başrolünde yer aldığı Star TV’nin yeni dizisi Yüz Yıllık Mucize, bu sezonun en farklı dizilerinden birisi olarak dikkatleri çekiyor. Dizinin yayınlanan fragmanları ile birlikte ilgi de giderek artıyor. Hercai ile Destan dizilerinde Ebru Şahin’e tutuklu kalanların Yüz Yıllık Mucize projesini de büyük bir heyecan ile beklediklerini sosyal medyaya yansıyan yorumlarda görebilirsiniz.

1893 yılında Selanik’te dünyaya gelen ve 1921 yılında Sakarya Savaşı’nda şehit olan Ali Tahir karakterinin hikayesi olarak öne çıkan Yüz Yıllık Mucize, 130 yaşındaki bu adamın hikayesini anlatacak. Osmanlı İmparatorluğu’nun son döneminden, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna ve oradan da günümüze doğru gelen bir hikaye kurgusu içinde Yüz Yıllık Mucize dizisi izleyenlere çok farklı bir his uyandırıyor.

Ebru Şahin'in başrolündeki Yüz Yıllık Mucize dizisi perşembe akşamlarının ateşini tavana çıkartacak! 9

Ebru Şahin’in Harika isimli karakter ile yer aldığı dizinin hikayesindeki bu özgün durumun birçok izleyiciyi de ekrana çekmesi bekleniyor. İzleyiciler de ekran başında eskiye göre çok farklı konuları görmekten mutlu olduklarını belirten yorumlarla diziye destek vermeye başladı.

Fragmanı çok değişik olunca ve hikaye de bilindik türden olmayınca dizi hayranları için yeni bir heyecan dalgası da başladı. Bir de Ebru Şahin gibi ismini dünyanın dört bir yanına duyurmuş olan başarılı bir oyuncunun varlığı da Yüz Yıllık Mucize projesinin öne çıkmasını sağlıyor.

Ebru Şahin'in başrolündeki Yüz Yıllık Mucize dizisi perşembe akşamlarının ateşini tavana çıkartacak! 10

Birkan Sokullu da zaten Masumlar Apartmanı dizisinde olduğu gibi, kendisini kanıtlamış, başarıları ile anılan ve çok da etkileyici performanslar sergileyebilen bir isim olarak, hikayenin erken başrolü olmayı hak ediyor.

Perşembe akşamları yayınlanan dizilerin büyük bir reyting rekabeti var. Kanal D’deki Camdaki Kız dizisi başı çekiyor ama hem atv’deki Aldatmak hem Show TV’deki Gelsin Hayat Bildiği Gibi kendi izleyicilerini konsolide edebilen yapımlar olarak gözüküyor.

Ancak Yüz Yıllık Mucize dizisinin kalitesi, farklı hikayesi ve dikkat çeken başrolleri ile reytinglerde dengeleri değiştirmesi de kimseyi şaşırtmayacaktır.

Ebru Şahin'in başrolündeki Yüz Yıllık Mucize dizisi perşembe akşamlarının ateşini tavana çıkartacak! 11

Perşembe rekabetinde artık Star TV’nin de güçlü bir dizisi var ve 16 Mart akşamı dizi hayranları çok sert bir reyting rekabetine şahitlik edecek.

Yüz Yıllık Mucize dizisinin başarılı olması beklenen bir proje olduğunu ve çok iyi reytingler ile yayın hayatına başlamasının hesaplandığı anlaşılıyor. Bakalım bu hesaplar tutacak mı?