Ana sayfa Sosyal Medya Ebru Şahin’in günlerce yalın ayak çektiği o sahnelere, ekip arkadaşları bile üzüldü!

Ebru Şahin’in günlerce yalın ayak çektiği o sahnelere, ekip arkadaşları bile üzüldü!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Atv ekranlarında Salı akşamları yayınlanan Destan dizisinin kamera arkasında çok zorlu bir süreç yaşanıyor. Özellikle başrolde çok büyü bir başarı gösteren Ebru Şahin, rolü için hiç bir fedakarlıktan kaçınmıyor. Saatlerce dövüş dersleri alan, zorlu koşullarda aksiyon sahneleri çeken oyuncunun çalışması, hazırlıkları da bir o kadar meşakkatli!

Hercai dizisinde oynadığı Reyyan karakteri ile kariyerinde büyük bir çıkış yakalayan Ebru Şahin, Destan dizisi ile bir başka sınav veriyor. Bir dizilik star olmadığını ortaya koyan oyuncu, Destan ile izleyiciyi bir kez daha şaşırtmakta.

Aksiyon sahnelerindeki ustalığı ile birlikte dizide başarılı bir oyunculuk sergileyen Ebru Şahin, sahneler öncesi yoğun bir çalışma süreci yaşıyor. Her sahnesi için ayrıca titizlenen oyuncu, kamera arkasında saatlerce süren yoğun ve zorlu bir dönem de geçirmekte.

Edip Tepeli ile başrolünde oynadığı dizinin meşakkatli sahneleriyle ilgili bir açıklaması ise kamera arkasında çalışan ekibin bile zaman zaman çok zor koşullar nedeniyle oyuncu için üzüntü duyduklarını ortaya koyuyor.

Akkız karakteri ile ekranda müthiş bir başarı örneği gösteren Ebru Şahin, Salı akşamları yayınlanan Destan dizisinin reytinglerdeki başarısında da büyük bir etken. Dövüş sahnelerinde ayrı bir çaba gösteren oyuncu, dizinin ilk bölümlerinde yalın ayak yer aldığı sahnelerle ilgili bir ayrıntıyı da ilk kez anlattı.

Ebru Şahin'in günlerce yalın ayak çektiği o sahnelere, ekip arkadaşları bile üzüldü! 60

Ebru Şahin, setteki soğuk havanın o günlerde kendisini çok zorladığını anlatarak “İlk bölümlerde 40 gün yalın ayak sahne çekmek durumunda kalmıştım. Her gün yalın ayak o soğukta, aksiyon yapmak ya da sahne çekmek çok zorlamıştı. Bütün ekibin size üzülerek baktığı bir ana dönüşmüştü. Orada zorlandım diyebilirim” açıklamasını yaptı.

Dizide zorlu bir mücadele veren oyuncu, her şeye rağmen Destan dizisinde oynamaktan çok mutlu. Büyük bir başarı elde eden Destan’da kariyeri adına da önemli bir çıkış daha yakaladı Şahin.

Böylesi özel bir yapımda rol almaktan duyduğu memnuniyeti her seferinde anlatan oyuncunun yerli ve yabancı pek çok hayranı var. Dünyada da takip edilen Ebru Şahin, rolünün hakkını vermek için canla başla çalışıyor.

Oyuncu, sekizinci yüzyılda yaşayan bir kadın kahramanı canlandırıyor ve şimdiye kadar da rolünün hakkını verdi. İzleyicilerin de sosyal medyadaki övgülerinden anlaşılıyor bu durum… Hem oyuncu hem yapımcı hem kanal hem de izleyici Destan dizisindeki rolüyle Ebru Şahin’den son derece memnun görünüyor…