Ana sayfa Dizi Haberleri Oktay Kaynarca, ekrana çok konuşulacak bir diziyle dönmeye hazırlanıyor

Oktay Kaynarca, ekrana çok konuşulacak bir diziyle dönmeye hazırlanıyor

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi, fenomen bir yapım olarak hafızalara kazındı. Dizinin başrol oyuncusu Oktay Kaynarca, Hızır Çakırbeyli olarak uzun süre ekranda yer aldı. Sezon başında devam etmeyeceği öğrenilen dizinin finalinden sonra Kaynarca hayranları da oyuncunun yeni projesini merakla beklemeye başladı.

Oktay Kaynarca, bir süre dinlendikten sonra yeni bir proje için kolları sıvadı. Medyaya yansıyan yeni dizi haberlerinin ardından detaylar da yavaş yavaş gelmeye başladı. Ekrana hızlı bir dönüş yapması beklenen Oktay Kaynarca’nın yeni dizi hazırlıkları son sürat sürüyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi, bu sezon da devam edecek görünüyordu. Ancak ani bir kararla daha yeni sezon ilk bölüm yayını beklenirken final haberi gelmişti. Bu beklenmedik haber sonrası Oktay Kaynarca hayranları da oyuncuyu ekranda görmek için sabırsızlanıyor.

Oyuncu, bu süreçte yine çok konuşulacak bir proje için çalışıyor. Onur Tan ve Seyfi Şahin ile birlikte Güzel Adamlar isimli yapım şirketi kuran ve şirketin ilk dizisi için de çalışmalara başlayan Oktay Kaynarca, yeniden atv ile anlaştı.

Oktay Kaynarca, ekrana çok konuşulacak bir diziyle dönmeye hazırlanıyor 7

Eylül sezonunda ekrana gelmesi beklenen ve son derece iddialı bir yapım olacağı konuşulan yeni dizisi için şu sıralar harıl harıl çalışıyor oyuncu. Yönetmenliğini Onur Tan’ın üstleneceği dizinin senaryosunu Alican Yaraş ve Yusuf Reha Alp kaleme alırken, diziyle ilgili bilgi sızmaması için de özel bir çaba harcandığı anlaşılıyor.

İddialı proje için yeni sezonu beklemek zorunda izleyiciler. Senaryo çalışmaları devam eden dizinin oyuncuları ile ilgili de çok fazla bilgi yok. Kaynarca’nın son derece dikkat çeken bir söylemle “Yeni sezonun lokomotifi olacak” sözleri ise dikkat çekmişti.

Bu arada Oktay Kaynarca’nın yeni yapım şirketinde sadece dizi çalışması yok. Aynı zamanda müzik albümleri içinde kollar sıvanıyor. Ercan Saatçi ile şirketin müzik kısmında hareket edilirken, Tarkan Karlıdağ’ın ise genel koordinatör olarak projelerin başında olacağı ortaya çıktı.