Ana sayfa Dizi Haberleri Ebru Şahin’in kahramanı olduğu Destan dizisinde Esra Kılıç’tan tartışılacak sözler!

Ebru Şahin’in kahramanı olduğu Destan dizisinde Esra Kılıç’tan tartışılacak sözler!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı akşamları atv ekranında yayınlanmakta olan Destan dizisinde etkili karakterlerden birisini de Esra Kılıç canlandırıyor. Mei Jin olarak hikayede yerini alan başarılı oyuncu, 2013 yılından bu yana sektörde yer alan bir isim… Çalıkuşu isimli dizideki Felike karakterini canlandıran Esra Kılıç, İçerde isimli dizide ise Fulya olarak izleyicileri etkilemişti.

Seviyor Sevmiyor dizisindeki Vera karakteriyle de hatırlanan oyuncu, sezon başından bu yana Destan dizisi için büyük emek veren kadroda yer alıyor. Ebru Şahin, Edip Tepeli ve Selim Bayraktar’ın başrollerinde yer aldığı dizide Mei Jin karakterini başarıyla canlandıran Esra Kılıç, sette her şeyin yolunda olduğunu söyledi.

Set ortamının çok sıcak ve güzel olduğunu belirten Esra Kılıç, “Oyuncu arkadaşlarımla aramız çok iyi” diye konuşta ama setten fazla ayrıntı vermek istemedi.

Mei Jin’in çok güçlü bir karakter olduğunu ifade aden Esra Kılıç, kötü bir tarafı bulunduğunu ve kötülükler yaptığını hatırlattı. Ancak oyuncuya göre karakterin bu kötülükleri yaparken haklı sebepleri de var.

Esra Kılıç, “Koskoca bir imparatorun kızı. Bu şekilde yetiştirilmiş, bir gün gök tahtını ele geçirmek için yetiştirilmiş. Çocukluğundan itibaren bunun için adanmış bir karakter. Klasik bir baba kız ilişkisiyle büyümüyor. O dönemde prenseslerin başka görevleri oluyor. O da kendince çok haklı olan bir karakter” açıklamasında bulundu.

Ebru Şahin'in kahramanı olduğu Destan dizisinde Esra Kılıç'tan tartışılacak sözler! 7

Destan dizisinde değil de Mei Jin’in bir Çin yapımı diziden bir karakter olması durumunda hikayenin kahramanı olabileceğini ifade eden Esra Kılıç, şu ifadeleri kullandı:

“Aslında tahtı ele geçirmek istemesi bize kötü gibi geliyor. Ama bu bir Çin dizisi olsaydı, belki Mei Jin de o dizinin kahramanı olabilirdi diye düşünüyorum. Mei Jin ile çok fazla empati kurduğum için kötü bulmuyorum. Bazı yaptığı şeylere kızıyorum ama çok haklı, çok güçlü. Bir şekilde ayakta kalmak zorunda, bir mücadele içinde. Hiç sevilmediği, istenmediği bir yerde yaşaması çok zor. Sarayda sevilmiyor, çünkü Çinliler sevilmiyor. Çinlilerin ne istediğini biliyorlar. Babası da Çin tarafında çok da bir sevgisi yok. Bu kızın güçlü olması ve ayakta durması lazım. O yüzden Mei Jin yaşamaya ve hedefini gerçekleştirmeye çalışıyor.”