Ana sayfa Dizi Fragmanları Sen Çal Kapımı dizisinde yine büyük bir kriz çıktı!

Sen Çal Kapımı dizisinde yine büyük bir kriz çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Çarşamba akşamları yayınlanmakta olan Sen Çal Kapımı için finale adım adım yaklaşıldı… 52. bölüm itibari ile izleyicilerine veda edeceği kesinleşen dizide önemli gelişmeler yaşanıyor. Serkan’ın kaderi artık Deniz’in elinde ve bu yeni bir krizi beraberinde getirecek mi?

Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin sonlarına doğru Serkan ve Eda karakterlerinin evlenmesi ve bir aile olarak ortaya çıkması izleyicileri çok mutlu etti. Artık aşk izleyeceğini ve son bölümlerin de keyifli ve eğlenceli olacağını düşünenler yine yanıldı.

Sen Çal Kapımı dizisinde mutlu günler bir türlü kalıcı olmuyor. Serkan, Eda ve Kiraz üçlüsünün aile olma ve bunun keyfine varma dönemleri ne zaman gelecek? İşte dizi hayranları bu soruyu soruyor. Ancak senarist 48. bölümde yeni bir oyun daha oynayacak. Şirket iflas ediyor… Serkan, büyük bir bunalıma giriyor.

Deniz hanım imzayı atmaz ise şirket batacak. Gelinen bu nokta dizi hayranlarını da rahatsız ediyor. Serkan’ın bunalım yaşadığı ve Deniz meselesini nasıl çözeceğini bilemediği noktada Eda yine imdada yetişiyor.

“Seni çok seviyorum, aramıza kimse giremez” diyen Eda’nın verdiği bu moral bakalım Serkan’a hangi kararları aldıracak. İşte hayranların heyecanla beklediği, youtube’de 1,5 milyona yakın görüntülenmeyi kısa sürede elde eden Sen Çal Kapımı dizisinin 48. bölüm fragmanı: