Ana sayfa Dizi Haberleri Ecem Erkek böyle veda etti: Kırılmadım, çok özleyeceğim

Ecem Erkek böyle veda etti: Kırılmadım, çok özleyeceğim

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’de yayınlanan Güldür Güldür Show ile ekranlara gelen Ecem Erkek, bilindiği gibi 2018 yılında ekibe dahil olmuştu. Oyuncu, başarılı performansıyla büyük dikkat çekerken rol aldığı skeçlerin bazılarıyla ise şimdiden hafızalara yerleşti. Altın Kardeşler, Patroniçe ve Dram Teyzeler isimli skeçlerdeki performansıyla Youtube’da da videoları çok izleniyor.

Ecem Erkek’in Naime karakteriyle yer aldığı programda bu yıl olup olmayacağı merak konusuydu. Tanıtım çekimlerinde durum ortaya çıktı ve Erkek’in yeni sezonda da ekipte olacağı öğrenildi. Takipçilerini sevindiren bu gelişmenin yanı sıra oyuncu, yaz sezonunda da bir başka heyecan içerisindeydi.

Yılmaz Erdoğan’ın yazıp yönettiği ve bir dönemin unutulmaz tiyatro eserlerinden ‘Sen Hiç Ateşböceği Gördün mü?’ isimli oyunun sinema versiyonunda Ecem Erkek de rol aldı. Proje ile ilgili çok fazla bilgi ya da fotoğraf sızmamasına özen gösterildi. Andaç Haznedaroğlu’nun yönetmenliğini yaptığı filmde Erkek’in,  tiyatro versiyonunda Demet Akbağ tarafından canlandırılan Gülseren karakterini oynadığı tahmin ediliyor.

Ecem Erkek, oyunculuk kariyerinde önemli bir yere sahip olacağı şimdiden anlaşılan projeyi bitirdiklerini bir sosyal medya paylaşımıyla duyurdu. Oyuncu, film setindeki karavanının penceresinden verdiği bir pozu paylaşarak hem teşekkür etti hem de “Hiç kırılmadım” sözleriyle seti özleyeceğini de belirtti. Biraz zorlandığını da itiraf eden Ecem Erkek, aşağıdaki paylaşımı yaptı…
Ecem Erkek böyle veda etti: Kırılmadım, çok özleyeceğim 7