Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor dizisi yeni bölümde Merve Dizdar’ın gidişine ilginç açıklama!

Mucize Doktor dizisi yeni bölümde Merve Dizdar’ın gidişine ilginç açıklama!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Bu hafta yeni sezon ilk bölümü ekrana gelen Mucize Doktor dizisinde ilginç gelişmeler yaşandı. İki oyuncunun gidişine tanıklık etti izleyenler. Neden gönderildikleri hala anlaşılamayan iki karakterin gidişi de farklı hikayelere bağlandı. Bu isimlerden birisi Özge Özder’di. Kıvılcım, yeni sezonda ilk ve son kez yer aldığı diziden çıktı. Hamile olan Kıvılcım, kazan dairesinin patlamasıyla ağır yaralandı.

Ali Vefa, ameliyat sırasında Ferman ile tartıştı ama bebeği kurtarmayı tercih ederek Kıvılcım’ın da hayatını kaybettiği bir sezaryen ameliyatı gerçekleştirdi. Özge Özder de böylece yeni sezonun ilk bölümünde görünüp sonra da diziye dramatik bir şekilde veda etti.

Bir diğer karakter ise Damla idi. Geçtiğimiz sezon diziye dahil olan Damla karakteri, hayli sinci, çıkarcı bir tipti ama ekibe de ısınmaya başlamıştı. Kimi tuhaf tavırlar sergilese de diziden bu kadar hızlı çıkarılması beklenmiyordu. Merve Dizdar’ın oynadığı Damla’nın hikayeden nasıl çıkarılacağı ise merak konusuydu.

Dizide Murat Aygen’in oynadığı Tanju ve Kıvılcım karakterleri arasında geçen bir konuşma ile Damla hikayesine de oracıkta son verildi! Kıvılcım, Damla’nın sinsi bir tip olmasına rağmen iyi bir asistan olduğunu söylerken Tanju ise yurt dışından iyi bir teklif aldığını ve gitmek istediğini, kendisinin de müdahale edemediğini söyledi. Böylece Damla’ya da veda etmiş olduk.

Oyuncunun neden diziden gönderildiği ya da karakterin neden çıkarıldığını kimse anlamadı. Diziye gelmesiyle gitmesi bir olan Damla karakterine tam da ısınmaya başlamışken sezon arasında alınan bu karar dikkatleri çekmişti. Açıklaması da yurt dışına göndermek şeklinde oldu.

Mucize Doktor dizisi yeni bölümde Merve Dizdar'ın gidişine ilginç açıklama! 7

Bilindiği gibi Merve Dizdar, yeni sezonda TRT’nin Masumlar Apartmanı dizisinde oynamaya başladı. Sosyal medyada yapılan yorumlara bakılınca Dizdar’ın bu dizide daha çok ön plana çıkan bir karakteri oynaması, izleyicinin de dikkatini çekmekte. Başarılı oyunculuğuyla Merve Dizdar, yeni sezonda Mucize Doktor’da yok ama Masumlar Apartmanı’nda adeta oyunculuk dersi vermeye başladı…

Onu daha önce farketmediklerini söyleyen ya da Masumlar Apartmanı dizisine daha çok yakıştığı yorumlarını yapanlar da dikkat çekiyor.