Ana sayfa Sosyal Medya Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu çiftinden aşk pozu

Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu çiftinden aşk pozu

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – 2014-2015 sezonunda yayınlanan Kiraz Mevsimi isimli dizide tanışan ve 5 yıldır birlikte olan Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel, mutlu birliktelikleriyle dikkat çekiyorlar. Birlikte seyahat etmeyi çok seven ve her fırsatta farklı ülkelere giden ikili, şimdilerde iki ayrı kanalın dizisinde oynuyor.

Bilindiği gibi Serkan Çayoğlu, Kanal D’de yayınlanan Yeni Hayat isimli dizide oynuyor. Eski bir özel harekatçıyı canlandıran ve korumalık yapan Adem karakteriyle ekranlara gelmekte Çayoğlu. Halka dizisinden sonra kısa bir ara veren oyuncu Yeni Hayat ile ekranlara hızlı dönüş yaptı.

Özge Gürel ise ömrü kısa süren Muhteşem İkili isimli diziyle 2018 sezonunda ekrana gelmişti. Bir sezon ara veren oyuncu, şimdilerde Fox TV’de yayınlanan Bay Yanlış ile ekranlara gelmekte. Can Yaman ile birlikte kamera karşısına geçen oyuncu, Ezgi karakteriyle ekranlara geliyor.

Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu çiftinin uyumlarına ise söyleyecek söz yok. Genelde hayatlarını kameralardan uzak, kendi halinde yaşayan iki ünlü isim, son dönemde dizileri nedeniyle de sık sık gündeme gelmekte. İkilinin instagram’da yaptıkları son paylaşım ise mutluluklarının bir fotoğrafı.

Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu, dizi setinden dönüp evlerinde buluştukları bir akşam keyifli anlarını fotoğraflayıp instagram’dan takipçileriyle paylaştılar. İkilinin mutluluğu da yüzlerine yansımakta. Gürel, fotoğrafa herhangi bir not yazmak yerine sadece kırmızı bir kalp emojisi ile yetinmiş.

İşte o paylaşım:

Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu çiftinden aşk pozu 7