Ana sayfa Dizi Haberleri Eda Ece, 2019 yılının anlamını çok ilginç bir fotoğraf ile anlattı!

Eda Ece, 2019 yılının anlamını çok ilginç bir fotoğraf ile anlattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Eda Ece, Yasak Elma dizisinde canlandırdığı Yıldız Argun karakteri ile, yapımın 3. sezonunda adeta fırtına gibi esiyor. Karakteri canlandırmaktan dolayı çok memnun olduğunu belirten oyuncu, izleyicileri eğlendiren kimi diyalog ve ifadeleri ise doğaçlama olarak yapıyor.

Sette Yıldız karakterini canlandırırken çok eğlendiğini de anlatan Eda Ece, bu rolün çıkış işi olduğunu ve kariyerinde çok özel bir yerinin de şimdiden oluştuğunu anlattı.

Eda Ece, 2019 yılının kendisi için önemini de aşağıda paylaştığı Yıldız’ın hamile olduğu hali ile özetledi. Eğitimsiz ve görgüsüz bir kızdan çocuk sahibi bir kadına dönüşen Yıldız karakterinin tüm bu aşamaları Eda Ece’ye de çok şey öğretti.

Eda Ece, 2019 yılının anlamını çok ilginç bir fotoğraf ile anlattı! 7

Ünlü oyuncunun instagram hesabından yaptığı bu paylaşıma gelen yorumlar da dikkat çekiciydi. Rol arkadaşı Nesrin Cavadzade, çok güldüğünü belirtirken,bir izleyici “Tüm Türk tv izleyicilerinin özeti” notuyla dikkat çekti.

Bir başka hayranı hamileliğin yakıştığına değindi. Ayrıca, “Stand up yapmalısın, suratına baktıkça gülüyorum” diye yazdı.

Bir takipçi de “Çok güzel rol yapıyorsun. Senin için izliyorum Yasak Elma’yı” ifadesini kullandı.